Mikä on digitaalinen kivijalka?

Digitaalinen kivijalka muodostuu asiakaslähtöisistä ja hakukoneoptimoiduista kotisivuistaaktiivisista sosiaalisen median kanavista ja -mainoksista, hakusanamainonnasta sekä kaikesta muusta, mitä yrityksesi tarvitsee päästäkseen liikkeelle digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa.

 

Kenelle digitaalinen kivijalka sopii?

  • Yrityksille, jotka ovat juuri aloittaneet toiminnan
  • Yrityksille, jotka eivät vielä hyödynnä digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia
  • Yrityksille, jotka haluavat lisää myyntiä verkosta

Digitaalinen kivijalka sisältää kaiken millä yrityksesi pääsee alkuun digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa.

 

1. Digituotteistus

Oletko liian lähellä omaa bisnestäsi? Kerrotko oikeasti asiakkaillesi mitä teet? Puhutko samaa kieltä kuin asiakkaasi? Pureudumme liiketoimintasi ytimeen ja tiivistämme asiantuntijuutesi ja myyntikoukkusi myyväksi kokonaisuudeksi kotisivuillesi.

2. Sisältösuunnitelma

Tiedätkö mistä kaikesta voisit viestiä asiakkaillesi? Onko viestintäsi pelkkää myymistä ja tuotteidesi tyrkyttämistä? Tuotamme yrityksellesi sisältösuunnitelman, jonka avulla pystyt tuottamaan laadukasta sisältöä asiakkaillesi – ja tuomaan liikennettä kotisivuillesi – nyt ja tulevaisuudessa.

3. Sisällöntuotanto

Digitaaliseen kivijalkaan voit ostaa lisäksi sisällöntuotantopalveluita, kuten valokuvauspaketin yrityksesi toiminnasta ja ihmisistä tai videon referenssistä tai asiakascasesta.

4. Hakukoneoptimoidut kotisivut

Löytävätkö asiakkaasi sinut verkosta? Tiedätkö mitä hakusanoja asiakkaasi käyttävät etsiessään yritystäsi verkosta? Hakukoneoptimointi on kaiken a ja o, kun haluat löytyä hakukoneista oikeilla hakusanoilla. Suunnittelemme ja toteutamme sinulle myyvät ja toimivat kotisivut, jotka tuottavat myynnillesi liidejä. Tuottamamme hakukoneoptimoidut kotisivut käyttävät WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka avulla sivuston päivittäminen jatkossa on todella helppoa ja nopeaa.

5. Sosiaalinen media ja uutiskirjeet

Missä sosiaalisen median kanavissa yrityksesi kannattaisi olla mukana? Mitä kanavia asiakkaasi käyttävät? Tavoita asiakkaasi siellä missä he ovat. Luomme sinulle tarvittavat sosiaalisen median kanavat ja perustamme alustan uutiskirjeiden lähettämiseen.

6. Sosiaalisen median mainokset ja hakusanamainonta

Mainonta verkossa on tehokasta ja edullista. Teemme sinulle markkinointikampanjat eri sosiaalisen median kanaviin, kuten Facebook, Instagram, Twitter sekä hakusanamainontaa käyttäen Google Adwordsia.

7. Google-näkyvyys

Haluat varmasti, että asiakkaasi löytävät sinut Googlesta. Kerromme Googlelle yrityksesi tiedot ja sijainnin, jotta löydyt hakutuloksista ja Googlen karttapalvelusta.

8. Hakukoneoptimointistrategia

Laadimme sinulle selkeän listan asioista, jotka sinun tulee ottaa huomioon tuottaaksesi hakukoneoptimoitua sisältöä.

9. Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median koulutukset

Koulutamme kuinka viestintää verkossa kannattaa rytmittää, kuinka tuotat ja julkaiset sisältöä tehokkaasti, kuinka sinun tulisi viestiä eri sosiaalisen median kanavissa ja kuinka mittaat sekä analysoit tuottamiesi sisältöjen toimivuutta verkossa.

 

Paljonko Digitaalinen kivijalka maksaa?

Hinta alkaen 3500 € (ALV0%).

 

Ota yhteyttä lomakkeella, soitalähetä meille viestiä Facebookissa tai sähköpostilla.

Yrityksesi

Kotisivut

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi (pakollinen)

Kerro halutessasi tarkemmin, miksi yrityksesi digitaalinen myynti ja markkinointi takkuaa.