digitaalinen markkinointi sisältömarkkinointi ulkoistetu tiimi

Call To Action – Digitaalisen markkinoinnin tiimi

Nykyaikainen ja tuloksia tuova digitaalinen markkinointi tarvitsee tuekseen eri alojen osaajia.

Toimimme yrityksesi ulkoistettuna markkinointitiiminä – luoden myynnillesi liidejä verkosta. Sisältömarkkinointi, hakukoneoptimointi ja liidien kerääminen ovat pitkäjänteistä työtä, ja suosittelemme tekemään 3-12 kuukauden sopimuksen, jotta tehtyjä toimenpiteitä voidaan seurata ja optimoida. Näin saadaan aikaan parempia tuloksia.

Jos tavoittelet lyhyemmän aikavälin tuloksia, keskitymme mediaostamiseen, hakusanamainontaan ja sosiaalisen median kampanjoihin.

 

Millaista kilpailuetua yrityksesi saa käyttöönsä tiimistämme?

 1. Kirjoittaja, valokuvaaja, videokuvaaja ja graafikko
  Toimivaan viestintään tarvitset hyvin kirjoitettua tekstiä, asiaan liittyviä ja näyttäviä valokuvia sekä videoita yrityksesi toiminnasta. Tarvitset siis sisällöntuottajia.
 2. Hakukoneoptimoija ja -strategisti (SEO)
  Millä hakusanoilla haluamme löytyä verkosta? Mitä asiakkaamme hakevat verkosta? Mitä tekevät kilpailijat? Mitä hakuteemoja kannattaa lähteä tavoittelemaan? Näitä kartoitamme, seuraamme, mittaamme ja optimoimme.
 3. Sisältömanageri
  Millaista sisältöä lähdemme tuottamaan ja julkaisemaan asiakkaillemme? Teemme suunnitelman jota myös toteutamme.
 4. Sosiaalisen median julkaisut
  Saadaksesi viestisi kuulumaan verkossa ja asiakkaasi ostamaan sinun on oltava aktiivinen monissa sosiaalisen median kanavissa. Julkaisijamme toimii Facebookin, Twitterin, Instagramin ja LinkedINin julkaisijana ja moderoijana. Kauttamme on saatavina myös sosiaalisen median managerointipalveluita.
 5. Verkkokehitys ja koodaus
  Saadaksesi lisää myyntiä, kotisivusi tulee olla toimivat. Sinun tulee rakentaa käyttäjäystävällisiä ja konversio-optimoituja sivuja – ländäreitä – jotta saisit asiakkaasi sitoutettua ottamaan yhteyttä tai jättämään sinulle yhteystietonsa.
 6. Graafinen suunnittelija
  Kotisivusi, esitteesi, mainoksesi ja viestisi verkossa tulee näyttää asiakkaasi silmään houkuttelevalta ja luotettavalta. Me teemme sinulle myyviä markkinointimateriaaleja verkkoon.
 7. Hakusanamainonta ja sosiaalisen median mainokset
  Hakukone- ja hakusanaoptimoinnin kanssa kulkee käsi kädessä myös maksetut hakusanamainokset sekä eri sosiaalisen median kanavien mainokset. Näiden työkalujen avulla pääset asiakkaidesi tietoisuuteen, vaikka kotisivusi eivät vielä sijoittautuisikaan Googlen ensimmäiselle hakutulossivulle. Teemme hakusanamainontaa Google Adwordsilla ja mainoskampanjoita eri sosiaalisen median kanaviin: Facebook, Instagram, Twitter, Linked, Youtube.
 8. Digitaalisen tiimin vetäjä ja projektipäällikkö
  Jotta markkinointikokonaisuus pysyy kasassa ja linjassa yrityksesi toimintaan, tarvitset tiimillesi vetäjän. Me pidämme projektin langat käsissämme ja raportoimme sinulle.

 

Löytyykö yrityksestäsi kaikki tämä osaaminen?

 

Kuinka saat tiimin yrityksesi käyttöön?

Tiimimme hinta on alkaen 1500 euroa / kk.

Tarkempi hinta määräytyy toteutettavan palvelukokonaisuuden laajuuden perusteella. Hinta on mahdollista sitoa osittain myös tuotettujen liidien tai myynnin määrään.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, kuinka voimme auttaa sinun yritystäsi pääsemään asiakkaittesi tietoisuuteen ja saamaan lisää kauppaa.

 

Kartoitamme ilmaiseksi yrityksesi digitaalisen kivijalan kunnon ja kerromme kuinka laajasta palvelukokonaisuudesta on yrityksellesi tässä vaiheessa eniten hyötyä.

Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä lomakkeen