Voisiko joku hoitaa tätä somea muun työn ohella?

Ei, jos se halutaan tehdä hyvin ja tuloksellisesti.

 

Julkaisemme ja jaamme sisältöäsi maailmalle verkossa.

Toimimme yhteisömanagerinasi julkaisten, seuraten ja kommentoiden asiakkaittesi sekä sidosryhmiesi toimintaa. Verkkoyhteisöjesi osallistaminen, fasilitointi ja joukkoistaminen ovat olennainen osa toimenkuvaamme. Tähän vaiheeseen kuuluvat luontevana osana myös digitaaliset mainoskampanjat tarpeen vaatiesssa. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii julkaisutoiminnastanne.

Tämä vaihe on kuin jäävuoren huippu, joka näkyy maailmalle. Liian monessa organisaatiossa kuvitellaan, että kun joku käy välillä päivittämässä Facebookia ja tekee muutaman mainoksen, on some-strategia kunnossa. Tämä vaihe annetaan usein sellaiselle ihmiselle, jolla ei ole kokemusta asiasta.

On varsin turhaa tehdä pelkästään tätä vaihetta ilman tukevaa pohjaa. Mikäli julkaiset ilman analytiikkaa, sisältöstrategiaa ja hyvää sisältöä, et tiedä yleisösi reaktiota organisaatiosi toimiin, etkä tiedä, miten parantaa niitä. Mitä söpön koirakuvan laittaminen Facebookiin kertoo yrityksesi tekemisestä?

Älä rakenna vuokratulle maaperälle

Monet yritykset rakentavat koko sisältönsä vuokratulle maaperälle ja jättävät omat verkkosivunsa oman onnensa nojaan. Mitä tapahtuu, jos vuokrattu maaperä vuokrataan eteenpäin tai se nostaa radikaalisti hintojaan? Entä jos Facebook muuttuu maksulliseksi?

Omilla kotisivuillasi sinun ei tarvitse taistella kilpailijoidesi kanssa. Ohjaamme asiakkaasi digitaalisista kanavista sivustollesi, ja sieltä asiakas löytää laadukkaat sisältösi. Kotisivusi ovat sinun valtakuntasi. Siellä sinä olet kuningas.

Jatkuva optimointi

Julkaisu ja optimointi on yksi tekemisemme kulmakiviä, julkaisu näkyvin osa työstämme. Jatkuvan oppimisen ja optimoinnin prosessi (lean-malli) on rakennettu yrityksemme tekemiseen. Asiakkaillemme se tarkoittaa jatkuvan oppimisen filosofiaa, jossa tehtyä työtä optimoidaan ja monitoroidaan erimittaisissa sykleissä. Digitaalinen ympäristö antaa mahdollisuuden jatkuvaan kehittämiseen ja nopeaan sekä ketterään kehitykseen, missä reaaliaikaisuudella on suuri painoarvo.

Call Us!

 

Katso myös: Sisällöntuotanto ja Mediarynnäkkö ja Konsultointi