digimarkkinointi digitaalinen markkinointi some koulutus workshop calltoaction
Call To Action Oy toteuttaa digitaalisen markkinoinnin koulutuksia ja työpajoja Itä-Suomessa.

Digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Tarjoamme sopivassa suhteessa teoriaa ja parhaita käytäntöjä, joita sovellat päivittäiseen digitaaliseen viestintääsi.

Toimimme Savon Yrittäjien YOM-hankkeen kouluttajana digitaalisen markkinoinnin moduulissa.

Kaikki koulutuksemme ja työpajamme tarjoavat käytännön kokemukseen pohjautuvaa tietoa siitä, miten digitaalista markkinointia tulisi tehdä vuonna 2016. Digitaalisessa markkinoinnissa on hyvä tiedostaa, että emme voi vaikuttaa siihen missä kanavissa potentiaaliset asiakkaamme meihin törmäävät. Onkin siis syytä pitää huoli siitä, että digitaalisen markkinoinnin kanavat ovat iskussa koko ajan.

 

Mikä on Call To Action?

Olemme digitaaliseen markkinointiin ja verkkovaikuttamiseen erikoistunut yritys Kuopiosta.  Me emme tarjoa pelkästään teoriaan pohjautuvaa tietoa, vaan käytännön kautta opittuja parhaita käytäntöjä verkossa pärjäämiseen. Jätämme “Laita SOME-strategiasi”-kuntoon tyyppiset palopuheet muille ja keskitämme voimamme antamaan sinulle konkreettista apua myyntisi ja markkinointisi edistämiseen verkossa.

Olemme tehneet töitä kymmenien paikallisesti ja kansainvälisesti toimivien yritysten (b2b ja b2c), yhteisöjen ja muiden toimijoiden kanssa. Nyt tämä tieto on ensimmäistä kertaa saatavilla koostetussa paketissa YOM-hankkeeseen osallistuville yrityksille.

Lisätietoja:
Call To Action Oy
Aki Karkulahti
aki@cta.fi
040 832 9176