Animaatiosta ja vauhdista innostuva graafikko

Call To Actionin muonavahvuus kasvoi keväällä 2021 kittteeläislähtöisen (kolme t-kirjainta!) ja sittemmin kuopiolaistuneen Hanna Sorsan aloitettua toimistossa graafikkona. Koulutustaustaltaan Hanna on medianomi, jonka osaamista ovat vahvistaneet ja laajentaneet myös koodarikoulusta haetut opit. 

Hannan urakehityksen kannalta merkittäväksi osoittautui silmäys CTA:n Pia Komulaisen Linkkariin laatimaan rekrytointianimaatioon, joka pysäytti välittämällä tiedon mahdollisuudesta päästä uppoutumaan liikkuvan kuvan ja animaatioiden maailmaan. 

“Olin jo hyvän tovin tahtonut kehittää itseäni animaatioiden tekijänä sekä päästä syventymään graafisen suunnittelun asiakaslähtöiseen puoleen. Myös CTA:n rento meininki ja minun oloiseni, asiantunteva porukka houkuttelivat laittamaan hakemusta sisään”, kertaa Hanna asioiden nykytilaan vaikuttaneita tapahtumia.

Hanna napattiin työskentelemään Timo Jakolan vetämään jatkuvan markkinoinnin tiimiin, jossa asiakkaiden tarpeisiin loihditaan milloin mitäkin visuaalista tuotetta ja palvelua: graafista suunnittelua, animointia, esitteitä, nettisivun leiskoja, graafisia ilmeitä ja logoja. Hanna työskentelee tiiviisti sosiaalisen median asiantuntija Pia Komulaisen aisaparina tuottaen näyttävää materiaalia erilaisiin some- ja Google-kampanjoihin. 

“Hanna on solahtanut porukkaamme täydellisesti. Meidän lisäksemme myös asiakkaamme ovat pitäneet Hannan mainiosta asenteesta, luovasta työnjäljestä ja kyvystä päästä liikkeelle jo hyvin vähin tiedoin. Tämä kaikki yhdistettynä liikkuvan kuvan suunnitteluun on meille kullanarvoista ja täydentää tiimiämme loistavasti”, kiittelee Timo Jakola. 

Turha innokkuus taittuu lenkillä ja terassilla

Tuore CTA-graafikko ei ole katunut päätöstään hakeutua mukaan porukkaan. Saamansa vastaanoton lisäksi Hanna kertoo olevansa erityisen innoissaan päästessään uppoutumaan täysillä intohimoonsa eli animaatioihin ja kuvien tekemiseen. 

“Voisin istua koneen ääressä vaikka kaikki yöt muiden töiden jälkeä katsellen ja omia ideoitani testaillen. Parasta on tietenkin kun myös asiakas on tyytyväinen ammattiylpeydellä tekemääni työhön. Työn lisäksi elämääni kuuluu perhettä, juoksulenkkejä, pyöräilyä, lumilautailua ja luonnossa liikkumista. Liika innokkuus töihin unohtuu harrastusten parissa tai sitten terassilla kesästä nauttien.”

Myös työpäivät ovat uudessa pestissä kuluneet sukkelaan ja kotiutuminen CTA:lle on hyvällä mallilla. Hanna näkee tämän juontavan juurensa suoraan toimiston avoimeen ja kannustavaan toimintakulttuuriin.

“CTA:lla ollaan ystävällisiä ja kaikki auttavat toisiaan pyyteettömästi. Täällä kaikki ovat oman alansa asiantuntijoita ja vieläpä hirveän mukavia! Meillä on tosi helppo olla oma itsensä.”

CTA:n toimari Aki Karkulahti on tyytyväinen onnistuneeseen rekryyn ja allekirjoittaa Hannan huomiot yrityksessä vallitsevasta kulttuurista.

“Hannasta huokui heti oikea into ja halu päästä tekemään. Persoonan lisäksi nämä näkyvät myös Hannan tavassa työskennellä. Nämä vastaavat myös meidän arvojamme CTA:lla; rehellisyys, avoimuus ja rentous yhdistettynä kovaan asiantuntijuuteen”, kiteyttää Karkulahti.

Jos haluat Hannan luovien kiksien avulla saada yrityksellesi oikeanlaiset graafiset palikat tai animaatiot, ole yhteydessä myyntijohtajaamme Sami Lappiin. Sami kartoittaa tarpeesi ja rakentaa sopivan kokoisen ehdotuksen.

sami lappi myyntipaallikko call to action oy

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Tilaa uutiskirje