Call To Action ja Talentree tiivistävät yhteistyötään

Yhteistyö on yksi tärkeimmistä onnistumisen edellytyksistä

Alati nopeutuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa alalla toimivien yritysten on kyettävä löytämään keinot, joilla tarjota nopeasti yhä parempia palveluita jatkuvasti kasvavalle asiakaskunnalle. Nykyajan asiakasvaatimuksiin vastaamiseksi on laajojen kokonaisuuksien ja suurisuuntaisten prosessien jokainen osa-alue pystyttävä pitämään hanskassa alusta loppuun. Joka hetki muuttuvalla ja kehittyvällä alalla yritysten täytyy kehittää yhteistyömuotoja, jotka hyödyttävät sekä yritysten omaa liiketoimintaa että ennen kaikkea heidän asiakkaitaan.

Sampsa Daavitsainen siirtyy Talentreen palvelukseen 1.8.2017 alkaen

Sampsa Daavitsainen siirtyy Talentreen palvelukseen. Call To Actionin ja Talentreen nyt syvenevä yhteistyö mahdollistaa aikaisempaa nopeamman ja tehokkaamman tiedonkulun molempien toimistojen välillä. Tämä on arvokas muutos, sillä keskinäisen viestinnän paranemisen kautta pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä nopeammin.

Siirron myötä emme enää tarjoa yhteisille asiakkaillemme pelkästään erillisiä palveluita vaan pystymme toteuttamaan myös laajempia, asiakasyrityksen koko liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja.

calltoaction kuopio digitaalinen markkinointi call to action talentree sampsa daavitsainen

Sampsa Daavitsainen: “Kohti uutta jännää. Call To Action on oppinut jo kävelemään ja puhumaan erittäin hyvällä tasolla. Tämän startupin synnytysprosessi on ollut erittäin antoisa ja opettavainen varsinkin kasvuyrityksen näkökulmasta katsottuna.”

Talentreen digitiimi tuo vahvan integraatioalustan liikejohdon konsultaation ja sparrauksen kenttään, jossa oma osaamiseni tuo yhden tukijalan yrityksien kehittämiseen. Laaja kokonaisuus Talentreen tarjonnassa onkin suurin liikkeellepaneva tekijä oman työurani muutoksessa. On hienoa olla mukana rakentamassa jälleen uutta!”

Aki Karkulahti: “Säilyttääksemme kilpailukykymme Pohjois-Savossa on myös meidän digitaalisia palveluja tarjoavien yritysten pystyttävä yhteistyön kautta tuottamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluja entistä nopeammissa aikatauluissa. Sampsa tulee toimimaan erinomaisena linkkinä kahden asiantuntijatoimiston välillä. Odotan innolla tulevia yhteisiä projekteja.”

Kimmo Vainikainen: Digitalisaatio on kaikkien kasvuhaluisten yritysten kehittämisen ytimessä. Erityisesti digitaalinen markkinointi sekä myynnin ja markkinoinnin automaatio ovat asioita, joihin on vahvasti herätty myös Itä-Suomessa. Tarkoituksemme on vahvistaa tämänkin osa-alueen osaamistamme, erityisesti viimeisimpien teknologioiden ymmärryksen tasolla. Sampsa on meille tälle alueelle todellinen täsmävahvistus.

Muokattu: Sampsa ei ole enää osakkaana Call To Action Oy:ssä.

Tilaa uutiskirje