Call To Action kesälomalla 5.‒18.7.2021

Markkinointitoimisto Call To Action on kiinni heinäkuun kaksi ensimmäistä täyttä viikkoa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun koko toimisto on kesälomalla yhtä aikaa.

“Haluamme, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus nauttia Suomen kesästä heinäkuussa. Lomien keskittäminen helpottaa muutenkin sirpaleista kesää. Projektit saadaan aikataulutettua paremmin eikä lomien takia tarvitse vaihtaa yhteyshenkilöä tai toteuttajia. Tämä tekee siis kaikkien elämästä helpompaa”, sanoo toimitusjohtaja Aki Karkulahti.

Kaikki sovitut markkinointitoimenpiteet toteutetaan suunnitelmien mukaan, eikä näiden tiimoilta tarvitse erikseen olla yhteydessä.

Kiireellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä Akiin:

Aki Karkulahti
040 832 9176
[email protected]

Jussi Pääkkönen siirtyy täysipäiväiseksi yrittäjäksi

Reilut 3 vuotta sitten Call To Actionin ja Juurimedian yhdistyessä taloon tullut Jussi Pääkkönen jättää graafisen suunnittelijan ja web designerin hommat ja ryhtyy täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Jussi pyörittää tästä lähtien Mallaspuoti-verkkokauppaa, josta olutharrastaja saa tarvitsemansa oluen valmistukseen.

“Oman firman täysipäiväinen pyörittäminen on ollut pitkään haaveeni. Jostain syystä nyt uskallan siihen tarttua, ottaa eräänlaisen uskonloikan ja kokeilla, millaista on tehdä rakkaasta harrastuksesta itselleen työ.”

Call To Actionilla Jussi hyvästellään tietysti haikein mielin, mutta samalla iloisena hänen puolestaan.

“Jussin lähtö on toki iso menetys firmalle, mutta jokaisen pitää tehdä sitä mitä haluaa. Hieno juttu, että Jussi on löytänyt oman juttunsa ja sitä on ollut myös innostavaa seurata vierestä”, Aki Karkulahti sanoo.

Call To Actionilla on käynnissä WordPress-devaajan rekry.

Tilaa uutiskirje