Call To Action ostaa Mainostoimisto JuuriMedian liiketoiminnan

Kuopiolainen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatoimisto Call To Action ostaa Mainostoimisto JuuriMedian liiketoiminnan 29.03.2018 tehdyllä sopimuksella. Call To Action kasvattaa kaupalla sekä osaamistaan että asiakaskuntaansa. Samalla JuuriMedian omistajat Hannu Klemetti ja Jussi Pääkkönen siirtyvät Call To Actionin pienosakkaiksi. Kaupan myötä Call To Actionin henkilöstön määrä kasvaa kahteentoista.

Kauppaa on edeltänyt toimistojen välinen yhteistyö erityisesti verkkosivustojen toteutusten parissa. Toimistoilla on jo valmiiksi yhteistä asiakaspohjaa sekä samanlaiset digitaalisen ympäristön toimintatavat. Kauppa laajentaa Call To Actionin palvelutarjontaa perinteisempiin mainostoimistopalveluihin kotisivujen, ilmeiden ja graafisten palveluiden toteuttajana.

Timo Jakola, Call To Action:

– Modernin markkinoinnin moottoreita ovat mobiilit, helppokäyttöiset ja nopeat verkkosivut, jotka toimivat yritysten väsymättömänä myyjänä verkossa 24/7. Nykyaikaisen markkinoinnin verkossa tulee pohjautua yrityksen itsensä omistamalle ja hallinnoimalle alustalle, digitaaliselle kivijalalle. Monikanavainen viestintä on tärkeää, mutta myynti kannattaa pitää omissa käsissä niin tiukasti kuin mahdollista. Hannun ja Jussin osaaminen sopii täydellisesti täydentämään meidän omaa näkemystämme ja ammattitaitoamme. He ovat tähtiä, joiden osaamiselle on paljon kysyntää markkinoilla.

Toimitusjohtaja Aki Karkulahti, Call To Action:

– Olen todella tyytyväinen päätökseemme yhdistää toimintomme saman katon alle. Saamme roimasti lisää osaamista ja kokemusta taloon. Tämä tarkoittaa parempaa palvelua meidän asiakkaillemme sekä meidän omalle porukallemme mahdollisuutta oppia lisää talon sisällä. Liiketoimintakauppa tukee myös Call To Actionin kasvustrategiaa. Call To Action kunnioittaa kaikkia JuuriMedian asiakkaiden kanssa solmittuja sopimuksia. Tulen henkilökohtaisesti huolehtimaan asiakasviestinnästä yhdessä Hannun ja Jussin kanssa. Asiakkaat ovat ottaneet uutisen erittäin lämpimästi vastaan.

Hannu Klemetti, JuuriMedia:

– Toimialan kehitys on huimaa. Call To Actionin kanssa olemme yhteistyössä pystyneet täydentämään toistemme palvelupaletteja. Yritystemme yhdistyminen on tässä hetkessä siksi luontevaa. Tässä tilanteessa asiakkaat voittavat, kun heillä on käytössään kattavampi osaaminen ja yhteen nivoutunut tiimi suoraan saman katon alta.

Jussi Pääkkönen, JuuriMedia:

– JuuriMedian liiketoiminnan myyminen kuulosti alkuun hullulta ajatukselta, mutta hetken sulattelun jälkeen tulimme Hannun kanssa siihen tulokseen, että tämä kauppa olisi molemmille osapuolille hyödyllinen tulevaisuutta ajatellen. Tärkeintä on, että asiakkaamme saavat jatkossa laajemman palvelutarjonnan. Itselleni on tärkeää myös se, että yhdistymisemme jälkeen kehitämme myös omaa osaamistamme, erityisesti digitaalisesta markkinoinnista ja hakukoneoptimoinnista. Ei myöskään sovi unohtaa mukavaa työyhteisöä ja työkavereita!

Yhteystiedot:

Aki Karkulahti Call to Action Kuopio
Aki Karkulahti
toimitusjohtaja
yrittäjä & perustajaosakas
[email protected]
040 832 9176

Timo Jakola Call to Action Kuopio
Timo Jakola
operatiivinen johtaja
yrittäjä & perustajaosakas
[email protected]
041 5047 996

Hannu Klemetti Call to Action Kuopio
Hannu Klemetti
osakas
[email protected]
040 090 7500

Jussi Pääkkönen Call to Action Kuopio
Jussi Pääkkönen
osakas
[email protected]
045 844 4844

Tilaa uutiskirje