Call To Action vahvistaa hallitusosaamistaan

Call To Action muodostaa uuden hallituksen liiketoiminnan kasvun tueksi. Hallitus aloittaa työskentelynsä huhtikuussa 2018 strategiatyön merkeissä. Hallituksen uudet jäsenet ovat bisnesenkeli ja sijoittaja Jari Osmala sekä Ravintolamestareiden osaomistaja Erkka Isotalo.

Toimitusjohtaja Aki Karkulahti:

“Haluamme hallitustyöhön enemmän järjestelmällisyyttä sekä tehdä hallituksesta toimielimen, joka aidosti ohjaa meidän liiketoimintaamme strategisesta näkökulmasta toimien samalla minun tukiverkkonani kasvun jatkuessa. Nykyisellään hallitustyö on ollut aivan liian operatiivisella tasolla. Päällimmäisenä on halu välttää virheaskeleet liiketoiminnan kehittämisessä ja tuoda parhaaksi todetut toimintamallit käytäntöön asiakkaidemme hyväksi.”

“Jari tuo hallitukseen pitkän kokemuksensa sekä näkökulmaa toimialamme ulkopuolelta. Erkan vahvuuksia ovat kokemukset samankaltaisten ongelmien selvittämisestä Ravintolamestareiden hallituksessa sekä vahva asiakasnäkökulma.”

Jari Osmala:

”CTA:n kutsuessa nyt hallitukseen ulkopuolisia ja riippumattomia jäseniä on tärkeää toteuttaa järjestelmällinen ja tehokas hallitustyö. Tässä uskon pystyväni auttamaan nostamalla esiin hyvän hallitustyön käytäntöjä.

Toinen tärkeä asia on tuoda hallituksen agendalle oleellisia asioita, kuten toimintaympäristön muutosten seuraaminen. Hallituksen pitää pystyä tekemään yrityksen kehittämisen kannalta keskeisiä linjauksia ja päätöksiä. Tällöin hallitustyö on aidosti aktiivista ja strategiapainotteista.

Koen, että tämä on minulle aitiopaikka digitaalisen markkinoinnin areenoille. Hallituksen kokoonpano on tasapainoinen yhdistelmä nuoria teknologia- ja toimiala-asiantuntijoita sekä kokeneita liiketoiminnan kehittäjiä. Uskon, että uudella kokoonpanolla kirkastamme yhtiön menestysreseptiä ja nopeutamme kannattavaa kasvua.”

Erkka Isotalo:

“On mahtavaa päästä mukaan vahvasti kehittyvän yrityksen toimintaan mielenkiintoisella ja kovaa vauhtia kasvavalla toimialalla. Call To Action on  positiivisten haasteiden edessä. Kysyntää riittää, mutta vauhtisokeus ei saa iskeä. Kokemuksesta tiedän, että ulkopuolisten jäsenten tuominen hallitukseen on rohkea mutta välttämätön askel,  jolla toimintaan tulee pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Yrittäjäurani aikana minulle on karttunut kokemusta sähköisen mainonnan tuottamisesta ja ostamisesta sekä verkkokauppayrittäjänä toimimisesta, joten täysin ummikkona ei mukaan tarvitse lähteä.”

Tilaa uutiskirje