Call To Action uusiin toimitiloihin Kuopion ydinkeskustaan

Call To Actionin toimisto sijaitsee 30.4. alkaen osoitteessa Kauppakatu 25‒27 B. Toimisto on 3. kerroksessa, käynti Kuninkaankadun sisäpihan puolelta. Opasteet neuvovat perille.

“Jotkut ovat luopuneet toimitiloista kokonaan ja siirtyneet täysin etätöihin. Me kuitenkin haluamme, että meillä on edelleen oma toimisto. Pystymme paremmin ideoimaan ja tekemään tiiminä töitä. Korona-aikana tiimityön merkitys on nimittäin kasvanut”, sanoo CTA:n toimitusjohtaja Aki Karkulahti.

Uusi toimisto sijaitsee ratkaisevat 300 m lähempänä toria. Se on siis sekä henkilöstön että asiakkaiden näkökulmasta entisestä parempi paikka eikä vähiten alakerrassa majaansa pitävien Isä Camillon ja Pannuhuoneen takia.

“Tilaa on nyt enemmän ja se mahdollistaa vaikka mitä uutta. Olemme myös päässeet suunnittelemaan tiloista oman brändimme mukaiset Avico Sisustusarkkitehtien Elina Katajamäen kanssa. Kruununjalokivenä on oma luovalle työlle ja ideoinnille pyhitetty huone”, Karkulahti kuvailee.

Toimitilojen myötä myös Call To Actionin henkilöstön määrä kasvaa. Lisätietoja uusista rekrytoinneista tulee lähiaikoina.

“Laita viestiä jos haluat tulla tutustumaan uuteen toimistoomme. Keitetään kahvit ja ihastellaan Snellmaninpuiston maisemia!”


call to action oy toimitusjohtaja aki karkulahti

Aki Karkulahti
toimitusjohtaja
040 832 9176
[email protected]

Tilaa uutiskirje