Ella Tuovinen on Call To Actionin tiimin uusin vahvistus

Ella Tuovinen on 1.1.2018 aloittanut työsuhteen Call To Actionilla sosiaalisen median hallinnoijan ja sisällöntuottajan tehtävissä.

Ella Tuovisen työtehtävät keskittyvät pääasiassa sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseen ja jakeluun. Lisäksi Ella osallistuu CTA:n palvelujen myyntiin sekä asiakaspalveluun. Tulevaisuudessa Ella tulee myös vetämään digitaalisen markkinoinnin koulutuksia.

Tradenomiksi keväällä valmistuva Ella on iloinen saadessaan jatkaa CTA:lla neljän kuukauden työharjoittelun jälkeen työsuhteessa. Oman alan työpaikan saaminen heti valmistumisen kynnyksellä ei ole itsestäänselvyys.

– Työharjoittelun aikana sain yleiskäsityksen ja pintaraapaisun kaikesta siitä, mitä digitaalinen markkinointi on. Nyt minulla on loistava mahdollisuus syventää osaamistani käytännön työn kautta. Pidän erityisesti CTA:n avoimesta ilmapiiristä. Täällä saa “uskaltaa uskaltaa”. Se ruokkii oppimista ihan eri tavalla kuin opinnoissani.

Aki Karkulahti, toimitusjohtaja:

– Ellan saaminen riveihin tukee tälle vuodelle asettamiamme kasvutavoitteita ja nostaa tiimin pääluvun kaksinumeroiseksi. Ellan työharjoittelun aikana esiin nousseet vahvuudet sisällöntuotannosta myyntiin ja sosiaalisen median hallintaan tuovat meille kaivattuja lisäkäsiä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Näen Ellassa myös nuorekasta otetta, josta tulee tämän kevään aikana olemaan hyötyä CTA:n koulutuspalveluille. Tervetuloa jatkamaan hyvin alkanutta matkaa Ella!

Tilaa uutiskirje