Jani Autio aloittaa Call To Actionin projektipäällikkönä

Markkinointitoimisto Call To Action on vahvistanut rivejään uudella projektipäälliköllä. Pitkään alalla työskenneellä Jani Autiolla on taustaa projektipäällikön, it-kehityspäällikön sekä kehittäjän toimenkuvista.

Toimitusjohtaja Aki Karkulahti:

“Projektipäällikön palkkaus on meille tärkeä ja odotettu tapahtuma oman porukamme keskuudessa. Tähän asti jokainen asiantuntija on ollut vastuussa omista projekteistaan, mutta tällä muutoksella saamme selkeyttä sekä omiin työtehtäviin että tietysti myös asiakkaiden suuntaan.

Projektipäällikkö Jani Autio:

“Call To Actionin rekryilmoitus erottui edukseen muun tietotulvan joukosta. Minulla oli jo positiivinen mielikuva yrityksestä ja projektipäällikön työnkuva on minulle tuttu. Pidän ihmisten kanssa työskentelemisestä ja tämä työpaikka tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää sekä henkilöstö- että projektijohtamisen taitojani. CTA:lla haluan erityisesti edistää projektityöskentelyn kulttuuria.”

Myyntipäällikkö Sami Lappi:

“Myynnin näkökulmasta projektipäällikkö on ensiarvoisen tärkeä paitsi oman työmme myös asiakkaidemme kannalta. Myynnin on helppo luovuttaa projekti asiantuntijoiden haltuun, kun voi olla varma että palvelulupaus täyttyy ja asiakkuudesta pidetään huolta. Lisäksi Janin asiantuntemus helpottaa ja suoraviivaistaa myyntiä entisestään nopeamman kokonaisuuksien määrittelyn kautta varsinkin laajemmissa verkkosivuprojekteissa.”

Jani odottaa jo innoissaan uusia projekteja. Jos yritykselläsi on tarvetta markkinoinnin kehittämiseen, ole yhteydessä alla oleviin tyyppeihin:

call to action oy toimitusjohtaja aki karkulahti

Aki Karkulahti
toimitusjohtaja
040 832 9176
[email protected]

Jani Autio
projektipäällikkö
045 886 0438
[email protected]

sami lappi myyntipaallikko call to action oy

Sami Lappi
Myyntipäällikkö
0400 219 735
[email protected]

Tilaa uutiskirje