Markkinointitoimisto Call To Action siirtyy etätöihin

Kuten monella muullakin työpaikalla, myös Call To Actionin väki on siirtynyt 16.3. alkaen etätöihin pienentääkseen koronavirustartunnan riskiä. Toistaiseksi olemme kaikki välttyneet tartunnalta ja yritämme kaikkemme, jotta näin olisi jatkossakin. Kotitoimistoille siirtyminen on siis varotoimenpide, jolla suojelemme itseämme ja läheisiämme.

Etätyö tarkoittaa tietysti sitä, että yhteydenpito niin keskenämme kuin asiakkaiden kanssa tapahtuu muuten kuin kasvotusten. Videoneuvottelut ja puhelut ovat jatkossa käytäntömme yhteyksien hoitamiseen. Jos tilanne edellyttää, voimme toki edelleen tavata toimistollammekin – se ei ole karanteenissa.

Moni asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme on jo vaihtanut etätyöhön. Jos jotain positiivista koronaepidemiasta yrittää löytää, ainakin se on onni onnettomuudessa, että olemme etätyön suhteen samassa veneessä. Yhteinen kokemus etätyön haasteista parantaa keskinäistä ymmärrystämme.

Vaikka toimistomme onkin toistaiseksi tyhjillään, hoidamme hommat siinä missä aikaisemminkin. Muutos vaatii totuttelua, mutta alkukankeuksista päästyämme asiat tulevat varmasti lutviutumaan. Call To Action nimittäin haluaa auttaa asiakkaitaan tilanteessa kuin tilanteessa pandemioista huolimatta.

Tänään on erinomainen päivä markkinoida verkossa,

Toimitusjohtaja
Aki Karkulahti
040 832 9176
[email protected]

Tilaa uutiskirje