Työharjoitteluun Call To Actionille

Olen jo jonkin aikaa unelmoinut alan vaihdosta ja kiinnostukseni digitaalista markkinointia kohtaan on herännyt lähinnä Facebookin, Instagramin, LinkedInin sekä verkkoshoppailun myötä. Opiskellessani kauppatieteitä huomasin inspiroituvani johtamisesta, psykologiasta, tunteista ja tarinoista, jotka linkittyvät vahvasti myös markkinointiin. Itsetutkiskelun tuloksena ja mielenkiinnon kohteitani analysoituani löysin uuden suunnan uralleni digitaalisesta markkinoinnista, jossa yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla kaikki minua kiehtovat elementit.

Työharjoittelupaikan etsinnän aloitin perinteisesti googlaamalla Kuopion alueen markkinointialan yrityksiä ja huomasin mielenkiintoiset, digitaalisesta markkinoinnista kattavasti kertovat Call To Actionin kotisivut. Ne suoranaisesti imaisivat minut mennessään digitaalisen markkinoinnin moniulotteiseen maailmaan ja sain kattavan tietopaketin digitaalisen markkinoinnin osa-alueista. Kiinnostukseni kasvoi ja ajatukseni kirkastuivat mitä enemmän sivuja kahlasin: tänne minä haluan työharjoitteluun.

Seuraavaksi olinkin näpyttelemässä toimitusjohtajan numeroa ja tiedustelemassa työharjoittelupaikkaa. Mukava tapaaminen yrityksen kotoisissa ja tunnelmallisissa toimitiloissa vaaleanpunaisen kivitalon ylimmässä kerroksessa teki molempiin osapuoliin siinä määrin vaikutuksen, että sovimme työharjoittelun aloittamisesta.

Odotukseni työharjoittelulta

Haluan työharjoittelun aikana saada hyvän kokonaiskuvan digitaalisesta markkinoinnista CTA:n palveluiden kautta sekä oppia konkreettisia taitoja ja keinoja, joilla tuottaa asiakasyrityksille palveluita myynnin ja kasvun tueksi. Call To Actionilla työskentelee alan rautaisia ammattilaisia, joten minulla on ilo ja kunnia saada tutustua näihin osaajiin ja heidän osaamiseensa.

Tällä hetkellä minua kiehtoo sisällöntuotanto. Olen hyvin kiinnostunut oppimaan kuinka tehokasta ja oikein kohdennettua sisältöä tuotetaan. Lisäksi olen erittäin innoissani CTA:n uudesta rekrytointimarkkinoinnin palvelusta ja siitä, että pääsen mukaan lanseeraamaan ja kehittämään palvelua markkinoille.

Luonteeltani olen iloinen, sosiaalinen ja rohkea, joten myynti ja asiakassuhteiden hoitaminen tuntuisivat sopivan persoonaani. Tavoitteenani onkin oppia tuntemaan paremmin alueemme yrityksiä ja luoda verkostoja ja asiakassuhteita.

Nyt siis vain hihat heilumaan ja tuumasta toimeen!

susanna karjalainen call to action oy kuopio
Susanna Karjalainen
Työharjoittelija, sisällöntuotanto

Susanna oli Call To Actionissa työharjoittelijana 2018.

Tilaa uutiskirje