Vuoden Nuori Yrittäjä 2018: Call To Action

Kuopion Yrittäjät Ry on myöntänyt Call To Actionille vuoden 2018 Nuori Yrittäjä -tunnustuksen. Yhteistyökumppani Handelsbankenin kanssa annettava tunnustus myönnetään enintään kolme vuotta toimineelle yritykselle, jossa yrittäjien ikä on alle 35 vuotta. Call To Action saa tunnustuksen Kuopion Yrittäjien kevätkokouksen yhteydessä 12.3.2018.

Kuopion Yrittäjien hallitus kertoo palkitsemisperusteista seuraavaa:

“Kyseessä on halukkaasti ja viisaasti kasvava yritys, jolla perusasiat ovat kunnossa ja jolla ei itse asiassa ole kilpailijoita omassa asiantuntijuudessaan.”

Ja näinhän se tosiaankin on. Olemme pystyneet kasvattamaan liiketoimintaamme tasaisesti vuosi vuodelta ja solmimaan pitkiä onnistuneita asiakassuhteita. Olemme saaneet sellaisia asiakkaita, joiden mukana meidän on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Mutta pelkät kasvuhalut eivät yksinään riitä – pitäähän jonkun tehdä työtkin. Kasvumme ja tähänastinen menestyksemme on vain ja ainoastaan oman tiimimme ansiota. Ensimmäisestä, kohta kahden vuoden takaisesta rekrystämme lähtien olemme onnistuneet nappaamaan töihin fiksuja ja tunnollisia ihmisiä, joilla on paitsi aito halu mutta myös tarve kehittyä ja edetä niin omalla urallaan kuin omassa osaamisessaan. Liiketoiminnan kasvu on suoraan verrannollinen henkilöstön kasvaneeseen määrään, sillä siten olemme voineet kehittää palvelujamme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin yhä tarkemmin ja samalla ottaa haltuun yhä laajempia kokonaisuuksia.

Nuori Yrittäjä -tunnustus on meille osoitus siitä, että olemme todella tehneet jotain oikein. Olemme hyvin ylpeitä ja iloisia. Tunnustuksen ansiosta itseluottamuksemme nousee korkeuksiin ja olemme entistä valmiimpia vastaamaan digitalisaation tuomiin muutoksiin omassa ja asiakkaidemme toiminnassa.

Tilaa uutiskirje