Leadoo – enemmän liidejä verkosta

Call To Action on Leadoon virallinen kumppani. Leadoo on tehokas konversiotyökalu kasvua tavoitteleville yrityksille. Leadoon monipuoliset chatbotit, liidien tunnistusominaisuus, helppokäyttöinen analytiikka sekä monet muut toiminnot auttavat konvertoimaan enemmän laadukkaita liidejä ja myyntiä verkkosivuilta.

Leadoo automatisoi merkittävän osan asiakaspalvelun perustehtävistä, minkä seurauksena säästät aikaa ja rahaa. Leadoo luo vahvaa vuorovaikutusta yritysten ja asiakkaiden välille, parantaen asiakaskokemusta kaikissa ostopolun vaiheissa.

Leadoo on osoittautunut tehokkaammaksi työkaluksi kuin alunperin ajattelin. Samaa viestiä olen kuullut asiakkailta. Chatbotit ja konversioiden kasvattaminen tuovat sekä lisää myyntiä että erittäin tärkeitä hakemuksia työntekijöiltä.

Toimitusjohtaja Aki Karkulahti

Leadoota voidaan käyttää myös rekrymarkkinointiin. Leadoota hyödyntämällä rekrytoit parhaat ammattilaiset nopeammin. Seulo joukosta potentiaalisimmat hakijat ja aktivoi myös osaajia, jotka vasta harkitsevat työpaikan vaihtoa. Leadoo modernisoi hakijakokemuksen ja säästää rekrytoijan aikaa.

Tutustu täältä Leadoon eri ratkaisuihin.

Mitä Leadoon käyttöönotto maksaa?

Käyttöönotto Call To Actionin markkinointistrategistin tuella 1000€

Leadoo tarjoaa Call To Actionin asiakkaille ensimmäiset 2 kuukautta maksutta. Tämän jälkeen kiinteä 599€ kuukausimaksu.

Haluatko tehostaa liidien hankkimista verkosta? Ota yhteyttä myyntijohtajaamme Samiin ja keskustellaan tarpeistanne lisää.

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735 | [email protected]