Mitä tiedät asiakkaistasi verkossa?

Haluatko tietää kuinka asiakkaasi käyttäytyvät verkossa? Me autamme kartoittamaan miten asiakkaasi löytävät kauppapaikallesi, kuinka he siellä käyttäytyvät ja toteuttavatko he asettamiasi liiketoiminnallisia tavoitteita. Kuinka tämä käytännössä tapahtuu?

Aluksi teemme organisaatiollesi digitaalisen kuntotestin ja selvitämme, mitkä asiat teillä ovat hyvin ja mitkä huonosti. Tiedätkö, miten yrityksesi näyttäytyy tällä hetkellä verkossa? Mikä on sijoituksesi Googlessa omalla toimialallasi? Oletko kärkipaikoilla vai hakukoneen hautausmaalla? Onko toimialallasi edes merkittävää kilpailua? Onko sinulla mahdollisuus ottaa huomattava etumatka kilpailijoihisi?

Analysoimme verkkosivustosi, sosiaaliset kanavasi, asiakaskuntasi ja kiinnostavimmat tuotteesi. Tutustumme jo tuotettuun sisältöösi ja markkinointimateriaaliisi. Kirjoitamme raportin ja esitämme konkreettisia parannusehdotuksia. Tämän jälkeen tiedät, miten saat homman rokkaamaan jatkossa paremmin.

Internet, sosiaalinen media ja digitalisaatio ovat tulleet jäädäkseen. Kaikki bisnes on siirtymässä verkkoon, ja suurin osa kaikista ostoprosesseista alkaa Googlesta. Myös asiakaspalvelua hoidetaan jo verkossa. Miksi Sinun tulisi välittää tästä kaikesta? Asiakkaasi ongelmat muuttuvat sinun ongelmiksesi, kun asiakas ei löydä palveluasi verkosta ja ostaa kilpailijalta.

Datan päälle on helppo rakentaa, ei tarvitse arvailla.

B2B-myynti on muuttunut siten, että ostajat ottavat yhteyttä sinuun. Ostajat vertailevat verkossa palveluita, hintoja, saatavuutta ja referenssejäsi jo ennen, kuin parhaat myyjäsi edes tietävät hänestä. He tekevät sitä myös silloin, kun myyjäsi nukkuvat. Voi olla, että suurin osa potentiaalisista asiakkaistasi eivät vain tiedä palveluistasi riittävästi. Tutkimuksen jälkeen tiedämme sen.

Lopeta arvailu. Ota selvää ja käytä data hyväksesi

Katso yhteystietomme ja soita.

Tilaa uutiskirje