Markkinoinnin luova tunti yrityksille

Estääko arjen puurtamisen synnyttämä putkinäkö buustattuna koronahässäkällä muutoksen havaitsemisen ja tarvittavan oman toiminnan oikaisun?

Nietzsche totesi, että vain kaaos voi synnyttää tanssivan tähden. Alf Rehn sanoi, että uudet ideat syntyvät vain äärimmäisessä paineessa.

Markkinoinnin luova tunti on markkinointitoimisto Call To Actionin tunnin mittainen luovuusprässi. Tunnin aikana pitkän linjan hakukoneoptimointiguru ja digimarkkinoinnin strategisti Timo Jakola ja tuotekehittäjä, innovaattori ja tarinankertoja Tuomas Kylänpää puristavat kanssasi epäsovinnaisella mutta tarkoituksenmukaisella tavalla raakoja ja konkreettisia ratkaisuja, ideoita ja toimintoja siihen miten yrityksesi oikea tunne välittyy markkinoinnissa.

“Tarvitsetko piristäviä uusia ideoita markkinointiin? Haluatko havahduttaa itsesi arkikoomasta ja pohtia uudelleen sitä miten kerrot yrityksestäsi ulospäin? Sinun ei tarvitse valmistautua sessioon millään lailla. Me kysymme oikeita kysymyksiä, ideoidaan ratkaisuja yhdessä rennon luovalla ja tavoitteellisella asenteella”, Timo ja Tuomas kertovat.

Tunti elämästäsi kustantaa 500 €.

Käteen sinulle jää äänitallenne tunnin sukellusseikkailusta, taululle hahmotellut aivojen tuotokset valokuvina sekä ne vielä pilaantumattomat aatokset. Sinulla saattaa olla myös hauskaa ja hyvä mieli session jälkeen. Saat ottaa sessioon mukaan myös muutaman työntekijäsi.

“Jos Timo ja Tuomas eivät onnistu tuottamaan sinulle uusia ideoita, et maksa sessiosta mitään”, markkinointitoimisto Call To Actionin toimitusjohtaja Aki Karkulahti lupaa.

Toteutukset tilanteen mukaan livenä tai verkon yli. Soita Akille tai lähetä sähköpostia ja varaa oma tunnin kestävä Markkinoinnin luova tunti.

Aki Karkulahti
toimitusjohtaja
[email protected]
040 832 9176

Tiimi

Toimitusjohtaja
Yrittäjä
Kouluttaja

0408329176

[email protected]

Olen kiinnostunut ihmisistä, tarinoista ja bisneksestä. Kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta pienestä kyläpahasesta nimeltä Merijärvi, mutta sydämeni on valloittanut nykyinen kotikaupunkini Kuopio.

Tutustu Akiin

Rekrymarkkinoinnin mestari
Tarinanrakentaja

050 595 2866

[email protected]

Kokemus

Työkokemus alalta 19 vuotta.

Olen vuodesta 2003 lähtien auttanut yrityksiä markkinoinnin kehittämisessä, tarinallistamisessa, tuotekehityksessä, rahoituksen hankinnassa, strategiatyössä ja osaavan työvoiman saatavuuten liittyvissä haasteissa.

Tutustu Tuomakseen

Markkinointistrategisti
Hakukoneoptimointi
Yrittäjä

050 462 9762

[email protected]

Osaaminen

Google Ads Search, Google Analytics, OBAN International SEO Training, BrightonSEO 2018, 2019 -markkinoinnin konferenssit

Kokemus

15 vuotta verkkokehitystä, kotisivujen suunnittelua ja markkinointia.

Ammatilliset intohimoni ovat hakukoneoptimointi sekä Googlen hakukoneen ja ihmisten verkkokäyttäytymisen laajamittainen ymmärtäminen.

Tutustu Timoon

Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moro! Kuinka voimme auttaa?