Petteri Kallio

“CTA on ollut suunnannäyttäjä – muut ovat seuranneet kiltisti perässä”

Olen Petteri Kallio, digitaalisten työelämätaitojen valmentaja. Jos minut pitäisi tiivistää kahteen sanaan, ne olisivat jatkuva oppiminen. Jatkuvan oppimishimoni kohteena ovat jo pitkään olleet digitaalinen oppiminen, markkinointi ja tulevaisuuden työ. Näistä aiheista myös puhun mielelläni itsekseni – kasvotusten tai yleisön edessä.

Koulutukseltani olen geenitutkija. Nykyään työskentelen valtion leivissä vetäen merkittävää hanketta digitaalisen oppimisen saralla. Yrittäjänä olen toiminut reilusti yli kymmenen vuotta yhdessä parhaan ystäväni Timon kanssa. Olen myös tuottanut ammatikseni tapahtumia, kouluttanut satoja asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia sekä vetänyt laajoja EU-hankkeita.

Call To Actionissa olen yksi perustajaosakkaista. Oma roolini yritystä perustettaessa oli olla lähinnä liima ja verkostojen luoja, koska substanssi tuli vahvasti Timon ja Sampsan mukana Akin tuodessa oman ennakkoluulottomuutensa peliin.

CTA oli perustamisvaiheessaan alueensa disruptoija ja suunnannäyttäjä. Myöhemmin muut ovat seuranneet kiltisti perässä. Alkuperäinen nelikko on nyttemmin jo hajonnut, mutta ensimmäisinä vuosina opimme toisiltamme paljon. Nykyisin seuraan toimintaa etäämmältä kokien suurta ylpeyttä Akin ja Timon työstä, hienosta henkilökunnastamme ja upeista asiakkaista.

Tulevaisuudessa näen olevani mukana enemmän yrityksen strategisella puolella. Toki konsultoinnit ja puhekeikat pysyvä edelleen ohjelmistossa. Ja asiakkaita olen valmis tapaamaan aina. Digitaalisessa markkinoinnissa luotan vahvasti sisältöihin ja niiden jakeluun. Uskon vakaasti, että CTA on näillä kahdella osa-alueella aivan Suomen kärkipäätä.

Osaamistani olen tiivistänyt kahteen kirjaan: Future Leadership ja Kokeilukirja. TEDX-Otaniemessä olen ollut puhumassa jatkuvasta oppimisesta.

Olen tohtori, jolla on yrittäjän sielu. Haluan myös kokeilla ja tehdä asioita itse.

Nähdään verkossa!

Lue Petterin blogeja
Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moro! Kuinka voimme auttaa?