Markkinointitoimisto Call To Action uudisti Stainless Teamin kotisivut

Stainless Teamilla oli jo käytössään kelvot kotisivut, mutta niistä haluttiin kehittää vieläkin käyttäjäystävällisemmät ja toiminnallisemmat.

Stainless Team Finland Oy valmistaa metallirakenteita ja niissä tarvittavia osia teollisuuden eri alojen tarpeisiin. Suonenjoen Tervalan tuotantotiloissa osaaminen ruostumattoman ja haponkestävän teräksen käsittelyssä on ensiluokkaista ja pohjaa henkilökunnan teräksiseen ammattitaitoon ja nykyaikaiseen konekantaan.

Stainless Teamilla oli jo käytössään kelvot kotisivut, mutta niistä haluttiin kehittää vieläkin käyttäjäystävällisemmät ja toiminnallisemmat. Nettisivujen lisäksi yrityksessä kaivattiin apua markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Apu löytyi läheltä, sillä Kuopiossa majaansa pitävä markkinointitoimisto CTA tarjoaa kaikki markkinoinnin palvelut saman katon alta.

– Valitsimme CTA:n vastaamaan kotisivujemme päivityksestä, ja samalla hankimme myös koulutusta somemarkkinointiin, erityisesti Linkedin-alustan käyttöönottoon, kertoo projektiviestintää koordinoinut Kitta Hyttinen, joka vastaa Stainless Teamilla osto- ja myyntireskontrasta. Yhteistyö CTA:n kanssa käynnistyi sen jälkeen, kun Stainless Teamilla oltiin ensin kartoitettu eri toimittajavaihtoehtoja kotisivupäivitykseen ja somekoulutukseen.

– Toivoimme, että saisimme hankittua yhteistyökumppaniltamme ja saman katon alta lähes kaikki tarvitsemamme palvelut, ja tämähän CTA:n kanssa täyttyi hyvin. Tunsimme CTAlaisten ymmärtävän tarpeitamme, vaikkeivat ne olleet vielä täysin selviä meille itsellemmekään – olimme tietoisia vain suunnasta, minne halusimme lähteä. CTA:n asiantuntijat saivat tästä hyvin kiinni ja osasivat rakentaa meille meidän näköiset sivut.

Stainless Teamilla ollaan tyytyväisiä miellyttävästi ja helposti sujuneeseen yhteistyöhön CTA:n kanssa. Lyhyet viikkopalaverit auttoivat pysymään kartalla siinä, missä vaiheessa projekti kulloinkin eteni ja mitä vielä oli tekemättä. – Kotisivumme toimivat nyt sujuvammin, ja selkeämpi ja siistimpi ulkoasu on ollut hyvin pidetty, summaa Hyttinen.

Ota sinäkin avuksesi CTA!

Olivatpa markkinoinnin tarpeesi sitten kotisivut tai vaikkapa somesparraus, meiltä saat avun helposti ja sukkelaan! Kysy vaikka myyntijohtajaltamme Sami Lapilta!

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.