Insinööritoimisto Savolaisella ollaan tyytyväisiä markkinointitoimisto Call To Actionin uudistamiin kotisivuihin

Kolmannessa sukupolvessa toimiva, yli 60-vuotias Insinööritoimisto Savolainen on Pohjois-Savon alueella toimiva rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen suunnittelu- ja konsultointipalveluja, kuten arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalveluita sekä rakennuttajatehtäviä ja työnvalvontaa.

Meillä CTA:lla oli ilo ja kunnia päästä seuraamaan läheltä pitkän linjan yrityksen toimintaa uudistaessamme Savolaisen kotisivut WordPress-pohjaisiksi kevään 2022 kuluessa. Uudistuksen yhteydessä sivuston ulkoasu nykyaikaistettiin ja sivustolle tuotiin uutta sisältöä, kuten liuta uusia referenssejä sekä Call To Actionin tuottama yritystarina.

Puskaradio on usein merkittävä yhteistyöhön houkutteleva taho, ja niin kävi myös Insinööritoimisto Savolaisella – Call To Action valikoitui uudistustyöhön juuri yhteistyökumppanien suosittelujen kautta! Projekti koettiin kaiken kaikkiaan onnistuneeksi myös aikataulullisesti.

– Call To Actionin kanssa oli helppo asioida! Saimme sujuvaa palvelua, ja lopputulos on oikein onnistunut. Visiomme ymmärrettiin heti, ja projektille löytyi helposti yhteinen sävel, kertoo Insinööritoimisto Savolaisen toimitusjohtaja Katri Savolainen, joka toimii yrityksen johdossa isänsä ja isoisänsä jalanjäljissä.

Haluaisitteko tekin löytää yhteisen sävelen yrityksenne markkinoinnille?

Tarvitsetko yrityksellesi uudet kotisivut, tai haluatko lisää kauppaa verkkosivujesi kautta? Soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Sami osaa ehdottaa parasta ratkaisua ja antaa selkeän tarjouksen.

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.