Jämäkät kotisivut teräksisille ammattilaisille

Uudenmaan RST-työt Oy osaa tehdä ruostumattomasta teräksestä mitä haluaa. Vuonna 2017 perustettu yritys tarjoaa asiakkailleen valmistuksen ohella asennus-, mitoitus- ja konsultointipalveluita koko Uudenmaan alueella.

Muutamassa vuodessa yritys on kasvanut niin, että työkalenteri on täynnä kuukausia etukäteen. Palvellakseen asiakkaitaan paremmin Uudenmaan RST-työt tarvitsi kunnolliset uudet kotisivut.

“Tunsin Call To Actionin myyntipäällikkö Sami Lapin jo entuudestaan. Mainitsin uusien kotisivujen tarpeesta ja sopimus syntyikin melkein saman tien”, sanoo Uudenmaan RST-työt Oy:n Jarkko Herranen.

Call To Actionin puolelta kotisivut suunnitelleeseen ja rakentaneeseen sekä sisällöt tuottaneeseen tiimiin kuuluivat Hannu Klemetti, Jussi Pääkkönen ja Jukka Rönkkö. Aloituspalaverin jälkeen tehtiin haastattelu tekstejä varten, laadittiin leiskat sivuston ulkoasusta ja rakennettiin arkkitehtuuri. Valmista tuli nopealla aikataululla.

“Yhteistyö sujui ongelmitta alusta loppuun. Lopputuloksena on toimivat kotisivut, joista olen saanut asiakkailta positiivista palautetta”, Herranen kertoo.

Tutustu Uudenmaan RST-työt Oy:n teräksiseen ammattitaitoon ja Call To Actionin kotisivutiimin kädenjälkeen tästä.

“Se mikä luvataan se myös pidetään. Homma meni niin hyvin maaliin, että teen jatkossakin yhteistyötä CTA:n kanssa. Iso suositus.” – Jarkko Herranen, Uudenmaan RST-työt Oy

Kun haluat selkeät kotisivut ilman selittelyitä, soita Call To Actionin myyntijohtajalle Sami Lapille. Hän selvittää parhaan ratkaisun ja antaa selkokielisen tarjouksen.

Sami Lappi
0400 219 735
[email protected]