Kaikki tarvittava osaaminen saman katon alta

Tervetec Oy on kuopiolainen terveysteknologian maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys on kehonkoostumusta mittaavien InBody-laitteiden valtuutettu maahantuoja, joka tarjoaa myös huolto- ja tukipalvelut edustamilleen tuotteille.

“Tarvitsimme toimintamme tueksi uudet kunnolliset kotisivut. Kumppaniksi halusimme liiketoimintaa ymmärtävän ja käytännönläheisen toimijan. Mietimme myös mainostoimiston kokoa. Tavoittelimme eri alojen asiantuntemusta saman katon alta ilman että ketteryys ja kustannustehokkuus kärsisivät. Tapasimme Sami Lapin eräässä tapahtumassa ja nettisivu-uudistuksemme nousi puheeksi. Sami myyjänä ja Call To Action yrityksenä vaikuttivat luotettavilta ja osaavilta. Myyntitapaamisen jälkeen vakuutuimme, että yhteistyö ja nettisivujen päivitys on kannattavinta heidän kanssaan”, kertovat yrittäjä Antti Pajunen ja asiakkuuspäällikkö Eero Myller.

antti pajunen ja eero myller tervatec oy

Kotisivujen toteutuksen lisäksi järjestettiin sisältötyöpaja, jossa kehitettiin InBodyn viestinnän äänensävyä ja ideoitiin aiheita sisällöntuotannolle. Call To Action myös haastatteli ja kirjoitti referenssitekstin osana pakettia.

“Käsittelimme pajassa toimintamallia, jolla voimme tuottaa lukija- ja hakukoneystävällistä sisältöä verkkoon. Oli järkevää käydä tätä läpi ennen omatoimista sisällön tuotantoa, ettei kaikkea tarvitse tehdä kahteen kertaan”, Pajunen sanoo.

Kotisivuprojekti saatiin maaliin onnistuneesti, mikä oli toimivan yhteistyön ansiota.

“Yhteistyö sujui mutkattoman hyvin. Projekti oli hyvin suunniteltu ja viestintä toimi. Totta kai kaikilla on aina pieniä kehittämisen paikkoja, mutta julkaisu tapahtui kuitenkin suurin piirtein aikataulussa. Saimme erittäin hyvän näköiset kotisivut, jotka tukevat juuri niitä tavoitteita, jotka asetimme etukäteen”, Myller sanoo.

Tutustu InBody-mittalaitteisiin ja Call To Actionin työnjälkeen InBodyn uusilla kotisivuilla.

“Call To Action on monipuolinen mutta silti sopivan kokoinen markkinointitoimisto. Yhteistyö on tehokasta, kun ei tarvitse hakea uutta kumppania jokaiseen projektiin. CTA:n palvelu perustuu osaamiseen eikä teknisiin jippoihin, joilla asiakas pakotetaan käyttämään samaa toimittajaa. Kaikki sujui läpinäkyvästi, asiakaslähtöisesti ja joustavasti.” – Antti Pajunen, yrittäjä, Tervetec Oy

Kun tarvitset uudet kotisivut, jotka palvelevat kaikkia tarpeitasi, soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Hän osaa ehdottaa parasta ratkaisua ja antaa selkeän tarjouksen.

Sami Lappi
0400 219 735
[email protected]