Kun Call To Action tekee, tuloksena on tyylikkäät ja kehutut kotisivut

Rantasalmelainen EleGrid Oy on vuonna 2019 perustettu sähkönjakelujärjestelmiin erikoistunut yritys. Yrityksen päätoimialueita ovat jakelu- ja alueverkkojen solmukohdat sekä teollisuuden sähkönjakelujärjestelmät.

“Tarvitsimme toimivat ja yhteydenottoja tehokkaasti tuovat kotisivut. Tuttava vinkkasi minulle Call To Actionista. Kävin toimistolla palaveeraamassa aiheesta ja tutustumassa tekijöihin. Vakuutuin ja valitsin CTA:n rakentamaan meille uudet kotisivut sekä kirjoittamaan yritystarinan ja palvelukuvaukset”, EleGridin omistaja, varatoimitusjohtaja ja johtava suunnittelija Juuso Loikkanen kertaa.

Kotisivuprojekti aloitettiin yhteisellä aloituspalaverilla, jossa määritettiin ja aikataulutettiin projektisuunnitelma.

“Projekti saadaan aina hyvin liikkeelle, kun se suunnitellaan huolellisesti ja nimenomaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työn suunnittelun perusta on tietysti aina sopimus, ja siksi myyntipäällikkömme Sami Lappi on mukana aloituspalaverissa. Kun projekti on suunniteltu, nimeämme siihen meidän omat asiantuntijamme ja aloitamme työt.”

Kaikkien osapuolten välillä hyvin pelanneen yhteistyön tuloksena oli toimivat, tyylikkäät ja kiitosta keränneet kotisivut.

“Minulle ei tyrkytetty mitään vaan toiveitani kuunneltiin. Sivujen rakenne ja muut ratkaisut esiteltiin minulle selkeästi. Saimme todella tyylikkäät kotisivut, joita on kehuttu paljon. Samalla CTA:sta tuli yhteistyökumppanimme tulevia markkinointi- ja muita tarpeita silmällä pitäen”, Juuso Loikkanen kiittelee.

elegrid referenssitarina
Pääset tutustumaan Call To Actionin työn jälkeen EleGridin uusilta kotisivuilla.

“CTA:lla työskentelee asiantuntijoita. Yhteistyö onnistui todella hyvin varsinkin siihen nähden, että itselläni ei aloittaessa ollut oikein selkeää visiota valmiista kokonaisuudesta. Kotisivuista olen saanut muualta kommentteja, että ne ovat näyttävät ja ulkoasun ja sisällön perusteella tulee kuva, että olisimme kokoamme suurempi yritys. Tämän perusteella voin kyllä todeta että lopputulos on todella toimiva”, Juuso Loikkanen kiteyttää.

Kun kaipaat apua ja ideoita oman yrityksesi sivuston suhteen, soittele Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Sami miettii kanssasi mitä kannattaisi tehdä ja antaa selkeän tarjouksen palvelusta.

Sami Lappi
0400 219 735
[email protected]