“Leppoisaa palvelua johon en ole pettynyt”

Pirkanmaalainen pitkän linjan IT-asiantuntija Vilma Hallikas perusti Pilviluotsi-yrityksensä vuoden 2019 lopulla. Pilviluotsi on alueen yritysten IT-kumppani tarjoten pilvi-, tietoturva- ja webpalveluita sekä konsultaatiota.

Markkinointitoimisto Call To Action rakensi Pilviluotsille kotisivut, tuotti palveluista sisällöt sekä suunnitteli ja toteutti digimarkkinoinnin. Niiden avulla uusi yritys sai näkyvyyttä ja tunnettuutta.

“Tavoitteenani oli löytää kokonaisvaltainen markkinoinnin osaaja, jolle voisi ulkoistaa www-sivujen rakentamisen ja markkinoinnin. Minulle oli tärkeää myös laadukas sisällöntuotanto”, Vilma Hallikas luettelee.

Timo Jakola toimi projektin päällikkönä ja koordinoi kokonaisuuden. Aloituspalaverin ja tarvekartoituksen jälkeen kasattiin asiantuntijatiimi toteuttamaan sivustoa, sisältöä ja markkinointia.

Jussi Pääkkönen vastasi kanssani sivuston rakentamisesta. Jukka Rönkko ja Tuomas Kylänpää hoitivat palvelukuvausten ja muiden tekstien kirjoittamisen. Pia Komulainen työskentelee parhaillaan Pilviluotsin markkinoinnin parissa.”

Hallikas on hyvin tyytyväinen Call To Actionin palveluun ja työnjälkeen.

“Kotisivut ovat juuri sellaiset kuin omassa mielessä ne kuvittelinkin. Markkinointi on vielä alussa ja sen tulokset eivät vielä ole selviä. Yhteistyö Call To Actionin kanssa on kuitenkin sujunut hyvin. Viestintä on ollut selkeää ja nopeaa. Myös laskutus on ollut sitä mitä on sovittukin” Vilma Hallikas kiittelee.

pilviluotsi kotisivut
Käy tutustumassa Vilman tarjoamiin palveluihin ja Call To Actionin kädenjälkeen Pilviluotsin uusilla sivuilla.

“Call To Actionilta sain leppoisaa savolaista palvelua, johon ei ole tarvinnut pettyä”, Vilma Hallikas, Pilviluotsi.

Haluatko tietää, miten Call To Action voi auttaa sinua yrityksesi kotisivujen, sisältöjen tai markkinoinnin suhteen? Soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille – hän etsii yrityksellesi napakan ratkaisun kanssasi.

Sami Lappi
0400 219 735
[email protected]