LHARVIOT: “Siirryimme kotisivujen osalta vuoteen 2022”

LHARVIOT on lääkehoitoihin erikoistunut yksityisen terveydenhuollon yritys. Yritys tarjoaa lääkehoidon palveluita yksityisille lääkkeiden käyttäjille, yksityisille hoitoyksiköille, julkisen terveydenhuollon yksiköille sekä apteekeille.

Toimitusjohtaja Jaakko Hartikainen kääntyi Call To Actionin puoleen kun kotisivujen päivitys nykyaikaan tuli ajankohtaiseksi.

– Tiesin Call To Actionin osaamistaustan muista yhteyksistä sekä markkinoinnin koulutuksista. Olen ollut vakuuttunut CTA:n kädenjäljestä vastaavista projekteista, jolloin heidän puoleen oli helppo kääntyä.

Call To Actionin kotisivu-tiimi vastasi odotuksiin onnistuneesti

Kotisivuprojekti vietiin maaliin aikataulussa, asiakkaan toiveita kuunnellen. LHARVIOILLA ollaankin tyytyväisiä niin projektin kulkuun kuin itse lopputulokseen.

– Toteutus ja osaaminen oli juuri sitä mitä odotimme. Sovitut asiat toteutettiin ja korjaukset tehtiin toiveidemme mukaisesti. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Yritysilmeemme on verkossa tätä päivää ja pystymme vastaamaan paremmin omien asiakkaidemme kysymyksiin sekä yhteydenottoihin.

Kun tarvitset uudet kotisivut, jotka palvelevat paremmin asiakkaitasi, soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Hän osaa ehdottaa parasta ratkaisua ja antaa selkeän tarjouksen.

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.