SP Stainless Oy – Parempaa asiakaspalvelua uusien nettisivujen myötä

SP Stainless Oy on teollisuusyritys, jonka ydinosaamista on ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien käsittely. Yrityksen Siilinjärvellä ja Savonlinnassa sijaitsevissa tehtaissa valmistuu putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Markkinointitoimisto Call To Action toteutti SP Stainless Oy:lle nettisivujen uudistamisen, joka sisälsi graafisen suunnittelun, toteutuksen sekä alustan ylläpidon.

”Saimme CTA:n kanssa tehdyn yhteistyön myötä yhtiömme brändiä vahvistavan sivuston, jonka kautta pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme paremmin”, summaa SP Stainlessin kehitysinsinööri Hannele Ranta.

Yhteistyön aloittamiseen houkutteli tehty tarjouspyyntö.

”Saamamme tarjouksen myötä tutustuimme myös asiakasreferensseihin, ja olimme kokonaisuutena tyytyväisiä sekä hintaan että tarjottuun kokonaisuuteen”, kuvailee henkilöstöpäällikkö Krista Kuosmanen päätöstä yhteistyön käynnistämiseen.

Yhteistyö CTA:n kanssa sujui yrityksen edustajien mukaan pääasiassa mallikkaasti ja sujuvasti.

”CTA:lla työskentelee ammattitaitoista ja palvelualtista väkeä. Ulkoasun suunnittelussa oli hetkittäin haasteita ehkä meidän vaativien toiveidemme myötä, mutta pääsimme maaliin muutaman ylimääräisen kierroksen jälkeen.”

”Tärkeintä on toimiva lopputulos, jonka saimme. Projektin johtaminen oli tärkeässä roolissa, ja Jani onnistui siinä hyvin”, kiitellään SP Stainless Oy:stä.

Kun tarvitset uudet, tarpeitasi palvelevat kotisivut, soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Sami osaa ehdottaa parasta ratkaisua ja antaa selkeän tarjouksen.

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.