Toteutimme Verojelpin kotisivut: “Helppoa ja mutkatonta yhteistyötä ja erinomaisia lopputuloksia”

Verojelppi tarjoaa tilitoimistoille ja kirjanpitäjille asiantuntija-apua kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityksen palvelupakista löytyvät niin konsultointipalvelut kuin koulutukset ja luennotkin. Markkinointitoimisto Call To Action raikasti Verojelpin digitaalisen ilmeen ja toteutti Verojelpille uudet verkkosivut ja palvelukuvaukset.

Verojelppi Oy:n toimitusjohtaja, veroasiantuntija Heikki Rintala kokee projektin sujuneen erinomaisesti. CTA:n sisällöntuotannon palvelut olivat suureksi avuksi projektin edetessä, sillä vaikka Heikin alkuperäinen ajatus oli tuottaa sivustolle tulevia tekstejä etupäässä itse, ei tähän lopulta löytynytkään aikaa suunnitellusti.

– Kanssakäyminen CTA:n kanssa ollut tosi helppoa ja mutkatonta. Vaikka olen itse kiireinen ja aikatauluni tuppaavat venymään, on projekti saatettu joustavasti loppuun aikataulussa. Olen vain ja ainoastaan tyytyväinen yhteistyöhön CTA:n kanssa.

Rintala kertoo, että tärkeä ajuri verkkosivuprojektin ulkoistuksen takana oli toive siitä, että kokonaisuudesta ottaisi vastuun luotettava palveluntarjoaja. Sellainen, joka ottaisi asian omakseen ja toteutettavakseen varmuudella.

– Tutustuin Akiin Hub Panostamon kautta, jonka jälkeen oli helppoa tilata tarvittavat palvelut tutulta yrittäjältä. Luottamus siihen, että sovitut asiat tulevat mahdollisimman hyvin hoidettua on minulle tärkeää, sillä oma aikani ei vain voi riittää kaikkeen.

CTA:n toteuttamat uudet verkkosivut ja selkeät palvelukuvaukset ovat Rintalan mukaan todistetusti toimineet, sillä ne ovat jo tuoneet liudan uusia toimeksiantoja.

– Uusien kotisivujen jälkeen aloimme heti saada yhteydenottoja kotisivujen kautta, mikä on suora todiste siitä, että asiakas on löytänyt tiensä kotisivuillemme – ja vielä vakuuttunut palveluistamme niin, että on ollut suoraan meihin yhteydessä! Jokainen yhteydenotto kotisivujen kautta on johtanut suoraan toimeksiantoon.

Tarvitsetko yrityksellesi uuden sivuston, tai haluatko lisää kauppaa verkkosivujesi kautta? Soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Sami osaa ehdottaa parasta ratkaisua ja antaa selkeän tarjouksen.

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.