Yhteistyö Call To Actionin kanssa on tuonut lisää tilauksia Sikkum Täsmäkuivaukselle

Sikkum Finland Oy, eli Sikkum Täsmäkuivaus tarjoaa kosteusmittaus- ja kuivauspalveluja Itä- ja Keski-Suomessa, Turussa, Tampereella sekä pääkaupunkiseudulla. Kovassa kasvussa olevan yrityksensä markkinointitoimenpiteissä toimitusjohtaja Tomi Lindström, eli itseoikeutetusti Suomen kuivin mies™ luottaa kuopiolaiseen markkinointitoimisto Call To Actioniin, joka valikoitui kumppaniksi useiden suositusten kautta.

– Tapasin CTA:n toimitusjohtaja Akin pari vuotta sitten kasvuyritystapahtuma Kasvu Openissa, jossa tämä toimi sparraajana. Jo siitä tapaamisesta jäi hyvä mielikuva, ja lisäksi sain matkan varrella suosituksia yrityksen palveluista. Hallituksemme jäsen, Kari Voutila suositteli myös Call To Actionia. Kun yrityksen strategiat päivitettiin ja päätimme lähteä panostamaan lisää markkinointiin, valitsimme CTA:n markkinointitoimistoksemme.

Markkinointia jatkuvana kumppanuutena

Sikkumin markkinointia suunnitellaan ja toteutetaan Call To Actionin jatkuvan markkinoinnin palvelumallilla. Yhteistyön käynnistyttyä yrityksen Google-mainontaa on kehitetty tehokkaammaksi ja tunnettuutta on lähdetty kasvattamaan mainonnalla sosiaalisessa mediassa. Tehdyt toimenpiteet ovat Lindströmin mukaan tuottaneet näkyvää tulosta.

– Olemme havainneet selkeän näkyvyyden sekä tilausten lisääntymisen.

Viimeisimpänä toimenpiteenä Call To Action on uudistanut Sikkumin kotisivut, jotka palvelevat sekä yrityksen nykyisiä että uusia asiakkaita entistäkin paremmin. Tutustu uudistuneisiin sivuihin täältä.

Call To Action tarjoaa palvelua

Sikkumin toimitusjohtaja Lindström kertoo olevansa erittäin tyytyväinen joustavaan ja ripeään yhteistyöhön Call To Actionin kanssa.

– Arvostan erityisesti sitä, että Call To Actionin tiimi pystyy reagoimaan kehittyvän ja kasvavan yrityksen pikaisiin muutoksiin ja tarpeisiin. Kun tarvitaan ammattitaitoista, miellyttävää, ripeää ja läpinäkyvää palvelua, niin CTA on silloin oikea valinta.

Tarvitsetko yrityksellesi ketterän markkinoinnin kumppanin? Haluaisitko kuulla lisää Call To Actionin jatkuvasta markkinoinnista? Pirauta myyntijohtajallemme Sami Lapille, niin käynnistetään yhteistyö! Sami kertoo mielellään lisää!

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.