Kokenut graafikko, tule Call To Actionille töihin!

Haku on päättynyt tähän tehtävään.

Etsimme luovaa ja itseään tiukasti niskasta pitävää graafikkoa huolehtimaan asiakkaidemme mainonnan kuvituksesta. Edellisestä graafikostamme kasvoi 3,5 vuoden aikana niin kova osaaja, että se huomattiin muuallakin ja joudumme nyt ylpeinä luopumaan hänestä. Uusi graafikkomme astuu siis jo osin tallatulle polulle mutta omana itsenään ja omine vahvuuksineen.

Call To Actionin graafikko suunnittelee ja toteuttaa digimarkkinointia jatkuvien palveluiden tiimissämme ja on siten koko ajan asiakkaiden arjessa mukana. Hän osallistuu myös projektitiimin työhön esimerkiksi kotisivujen ulkoasujen ja yritysilmeiden osalta.

Edellytämme vähintään 3 vuoden työkokemusta. Toimistomme sijaitsee Kuopiossa ja työkielenä on suomi. Teemme tietysti paljon töitä etänä, mutta koronan helpottaessa olemme useammin myös toimistolla lähityössä.

Tarvitsemme luotettavan graafikon Kuopioon

Tulet hyvään tiimiin, sinut perehdytetään huolella ja sinusta pidetään huolta. Jatkuvien palveluiden tiimin vetäjä Timo Jakola on tukesi ja turvasi. Projektitiimin Hannu Klemetti ja Jussi Pääkkönen auttavat sinua graafikon haasteissa ja luovuuden puutostiloissa.

“Etsimme skarppia ja oma-aloitteista tyyppiä, jonka tekemisten perään ei tarvitse kysellä vaan asiat tapahtuvat niin kuin on sovittu. Työskentely kahden tiimin välissä tuo omat haasteensa mutta myös monipuolisempia tehtäviä.”

Työparinasi työskentelee somemainonnasta vastaava Pia Komulainen.

“Tarvitsen työparikseni luovasti ajattelevan graafikon, jolle ei tarvitse antaa täysin valmiita tietoja. Sinun pitää osata napata kiinni ideasta ja rakentaa kuva, video tai animaatio oman näkemyksesi ja ammattitaitosi mukaan.”

Porukkaamme istuu parhaiten avoin ja rento tyyppi, joka on sopivassa suhteessa sekä rauhallinen että puhelias. Vannomme suoran ja aktiivisen kommunikaation nimeen niin sisäisesti kuin ulospäin. Tiimityömme perusta on kahden viikon sprinttimalli.

Call To Actionilla töitä tehdään asiantuntevasti ja rennolla otteella. Kuvassa käynnissä yhteisen oppimisen hetki asiakasviestinnästä Pian johdolla.

Mitä sinä saat?

Uusi graafikkomme saa tietysti mukavat työkaverit, mutta heidän lisäkseen myös ihan hyvän palkan; alkaen 3000 €/kk, joustavan työajan, sopivat työvälineet myös etätoimistolle, laajennetun työterveyshuollon, yhteistä tekemistä ja syöminkejä tiimin kanssa, mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia yhdessä, urheilu- ja kulttuuriseteleitä ja mitä muuta nyt keksitäänkään. Koeaika on tavalliset kuusi kuukautta.

Katso lisää toimiston meininkejä Instagramista.

Miltä sinä näytät meillä?

Tulevan graafikkomme haluamme ymmärtävän paitsi asiakasta myös asiakkaan asiakasta. Mutta haluamme, että ymmärrät myös meitä. Lähetä meille siksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n lisäksi pieni mainoskuva tai -animaatio, joka kertoo miltä tuleva työsi asiakasprojekteissamme tulee näyttämään. Älä jää hinkkaamaan, mutta muista tutustua meihin.

“Lähetä materiaali minulle 23.2.2021 klo 16 mennessä sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä saat minulta puhelimitse. Pätevimmät hakijat haastattelemme tiimin voimin ja varmistamme, että löydämme oikean ihmisen oikeaan paikkaan”, kehottaa toimitusjohtaja Aki Karkulahti.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Työ alkaa alustavasti 15.3., mutta tarvittaessa voimme myös joustaa suuntaan tai toiseen. Aki antaa lisätietoja graafikon paikasta puhelimitse:

  • 17.2. klo 11-15
  • 19.2. klo 8-12
  • 22.2. klo 12-16
  • 23.2. klo 8-12

Akin tavoitat numerosta 040 832 9176.

call to action oy toimitusjohtaja aki karkulahti