Haussa innostunut tarkan talouden tyyppi, jonka pimeä puoli on ihmiset

Rekrytointi on päättynyt ja uusi talousosaajamme on valittu.

Markkinointitoimisto Call To Actionin asiakasmäärät ovat kasvaneet, ja yritys on viime aikoina rekrytoinut lisää markkinoinnin asiantuntijoita. Toiminnan kasvu on lisännyt laskutuksen ja siihen liittyvien toimien määrää arjessamme. Laskutuksesta ovat tähän saakka vastannut toimarimme Aki Karkulahti yhdessä osakkaan, graafisena suunnittelijana toimivan Hannu Klemetin kanssa, mutta nyt olisi korkea aika saada apujoukkoja koordinoimaan kokonaisuutta!

Haemmekin nyt meille CTA:lle:

Talouden ja hallinnon kokonaisuutta koordinoimaan talousosaajaa, joka on jossain määrin myös pehmeänä henkilöstöasioihin

Osaajalle olisi tarjolla mukava, vakituinen työsuhde, jossa on mahdollisuus toimia myös osa-aikaisesti. Kuulemme sinusta mielellämme, vaikka elämäntilanteesi antaisi myöten keskittyä taloushallintoon vaikkapa vain 50-prosenttisesti. Työ edellyttää osin läsnäoloa uudella toimistollamme Kuopion keskustassa, mutta luonnollisesti voit tehdä osan työstä etänä juuri siellä, missä se sinulle parhaiten sopii.

”Koska meillä ei aiemmin ole työskennellyt henkilöä, joka keskittyisi puhtaasti taloushallintoon ja toimiston juoksevien asioiden hoitamiseen, saa meille oikea tyyppi varsin vapaasti rakentaa tehtävästä itsensä näköisen ja tuntuisen. Kaikki ei kuitenkaan tule valmiiksi annettuna! Minä pidän talouden kokonaisuutena edelleen hyppysissäni, mutta odotan, että vapautat minulle tekemiselläsi aikaa johtamiseen ja kehittämiseen samalla, kun mahdollistat Hannulle jälleen pääsyn takaisin graafisen suunnittelun maailmaan”, Aki kiteyttää.

Mitä pitää osata?

Keskityt työssäsi talouteen, ja muu toimiston juoksevien asioiden hoitaminen tulee perässä hyvänä kakkosena. Autat laskutuksessa kaikkia CTA:n asiantuntijoita ja päästät heidät näin keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Työ on vastuullista, ja siinä pärjää henkilö, joka pysyy pystyssä myös kovassa aallokossa.

”Tulemme nojaamaan sinuun laskutuksessa. Tartut nopeasti asioihin ja kommunikoit suoraan asiakkaille. Oma-aloitteisuus, proaktiivisuus ja rohkeus ovat pakollisia ominaisuuksiasi, ja vastaat jämäkällä otteellasi siitä, että toimistolla hommat rullaavat”, Aki painottaa.

  • Toimit laskutuksen yhteyshenkilönä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin; tämä on tärkein ja vastuullisin osa duuniasi.
  • Laskutuksen tulee rullata, jotta meidän porukka saa ansaitsemansa palkkion työstään (fyffet tilille!) ja firmalle jää jotain kehittymistä ja omistajia varten.
  • Yhdessä Akin kanssa hoidat yhteyttä tilitoimistoon (muun muassa palkat, verot, järjestelmät, alvit ja muut selvitystyöt).
  • Perehdytyksen jälkeen hoidat ostolaskujen tarkastusta, hyväksymistä ja maksatusta oikeassa rytmissä yhteistyössä kaikkien meidän kanssa.
  • Olet mukana vahtimassa projektien laskutusta. Huolehdit, että maksuerät syntyvät ja laskutetaan ajallaan ja että tuntimerkinnät muistetaan laskuttaa.
  • Järjestämme usein omalle porukalle ja sidosryhmillemme erilaisia tapahtumia, joiden koordinointiin liittyvät tehtävät tulevat kontollesi. Hoidat nämä kaikki maaliin samalla, kun pidät meidät muut tiedon syrjässä kiinni aktiivisella sisäisellä viestinnällä.
  • Myös meidän omiin tapahtumiimme (synttärit, yhteiset lounaat ja muut kissanristiäiset) liittyy käytännön järjestelyjä, jotka hoituvat sinulta leikiten.

Olet mukana osaltasi vastaamassa siitä, että porukka viihtyy meillä ja että CTA:n henki ja kulttuuri kehittyvät entisestään. Meille ihmiset ovat tärkeitä. Samoin sinä.

Kaikki mikä ei kuulu jollekin, tippuu yleensä meidän toimarille. Ja nyt näitä nakkeja yritetään saada tippumaan mahdollisimman paljon sinulle. Nämä asiat tulevat usein kysymättä ja välillä nopeastikin asiakasrajapinnasta, joten olet luonteva koppien ottamisessa. Hoidat saamasi tehtävät sukkelasti, sillä ymmärrät, että näin arvostamalla asiakkaitamme pidämme heidät myös tyytyväisinä.

”Minä ja Aki vastaamme perehdytyksestäsi, ja myös projektipäällikkömme ovat tukenasi. Tilitoimisto hoitaa palkanlaskennan sekä kirjanpidon, joten ne eivät kuulu työnkuvaasi. Tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka osaa laittaa asiat järjestykseen ja osaa myös pitää ne järjestyksessä. Tämä vaatii rohkeutta ja paineensietokykyä, mutta myös ihmistä arvostavaa otetta”, kuvailee Hannu vaativaa pestiä.

Mitä siitä saa?

Sen lisäksi, että uusi talousosaajamme saa luonnollisesti mukavat työkaverit, saa hän myös ihan hyvän palkan (alkaen 2500 €/kk), joustavan työajan, sopivat työvälineet (myös etätoimistolle), laajennetun työterveyshuollon, yhteistä tekemistä ja syöminkejä tiimin kanssa, mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia yhdessä, urheilu- ja kulttuuriseteleitä, mainetta ja kunniaa sekä mitä muuta nyt keksitäänkään. Koeaika on kuusi kuukautta.

CTA:n toimintaa ohjaa sprinttimalli. Kahden viikon mittaiset, hyvin suunnitellut kokonaisuudet määrittävät raamit työnteollemme tehden ne samalla näkyväksi myös asiakkaillemme. Täällä CTA:lla kun rakastetaan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä – eihän sitä muuten opi ja kehity!

Taloudellinen ajattelija ja muutenkin jämpti, hyvä ihminen

Ennen hakemuksen lähettämistä tutustu huolellisesti Call To Actionin ihmisiin, palveluihin ja kulttuuriin. Laita tulemaan avoin hakemus, cv ja suosittelijoittesi yhteystiedot. Kerro myös, miksi haluat tulla juuri meille töihin.

”Avaa hakemuksessasi, miten hallitset taloutta ja kuinka vastaisit laskutuksen kehittämisestä. Alan koulutuksen lisäksi sinulta löytyy mahdollisesti myös kirjanpidollista osaamista, mikä on luonnollisesti omiaan nopeuttamaan yhteistyötä tilitoimiston kanssa. Koulutuksen ja kokemuksen lisäksi tarvitset myös roppakaupalla hyvää asennetta”, Karkulahti pohtii.

Lisäkysymyksissä voit soitella Akille numeroon 040 832 9176 seuraavina aikoina:

  • Pe 15.10. klo 12–16
  • To 21.10. klo 8–12.

Laita hakemus Markkinointitoimisto Call To Actionin taloustyypin rekryyn viimeistään 24.10. klo 12.00 mennessä. Haastattelut toteutetaan viikolla 43, ja Aki soittaa haastatteluihin valituille. Haastatteluihin osallistuu Akin lisäksi Hannu. Päätös valinnasta tehdään lokakuun loppuun mennessä.

Lähetä hakemuksesi 24.10. klo 12.00 osoitteeseen [email protected]. Talousosaajamme aloittaa työssään mahdollisimman nopeasti tai 1.12.2021.

Tarvitseeko teidänkin yritys osaavia työntekijöitä?