WordPress-devaaja Janin väkivahvaan projektitiimiin Kuopioon

Haku tähän paikkaan on auki.

Haemme Call To Actionin projektitiimiin nohevaa WordPress-devaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ tehdään korona-aikana enimmäkseen etänä, mutta tilanteen parantuessa kokoonnumme porukalla uudelle toimistollemme.

CTA:n juuri vauhtiin päässyt uusi projektipäällikkö Jani Autio johtaa tiimiä, joka suunnittelee ja toteuttaa näyttäviä ja tehokkaita kotisivuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme. Sekä asiakkaamme että heidän asiakkaansa ovat olleet tuloksiin ja toimintatapoihin poikkeuksellisen tyytyväisiä. Siksi tiimin työpöytä on täyttynyt tosissaan.

“Janin tiimissä työskentelee kokeneita web designereita, graafisia suunnittelijoita ja koodareita. Tämä porukka ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja tukee täysillä uutta devaajaa”, Call To Actionin toimitusjohtaja Aki Karkulahti lupaa.

Mitä pitää osata

Projektipäällikkö Autio hallinnoi verkkosivu ja -kauppaprojekteja sekä vastaa projektien asiakasviestinnästä. Myös hän on kokenut koodari mutta keskittyy nyt ensisijaisesti pitämään huolta siitä, että tiimiläisillä ja asiakkailla on kaikin puolin hyvä olla. CTA:lla devaaja pääsee työympäristöön jossa hän voi keskittyä siihen mistä itse eniten nauttii.

“Minä ja myyntijohtajamme Sami Lappi käymme pääosin keskustelut asiakkaiden kanssa ja suunnittelemme projektit. Yritän tehdä kaikkeni, että devaaja saa keskittyä koodaamiseen. On erittäin tärkeää, että sivuja rakentaa henkilö, joka ymmärtää miksi sivusto tai kauppa rakennetaan ja mikä merkitys koodilla on asiakkaalle. Hänen pitää myös osata kommunikoida sisäisesti se mitä hän itse tarvitsee tehdäkseen työnsä hyvin ja valmiiksi”, Autio kuvailee.

CTA:n projektipäällikköön Janiin voit tutustua täältä.

Erityisen tärkeää on taito ottaa asiakkaan oma sisällöntuotanto huomioon käytettävyyttä suunniteltaessa. Haluamme, että asiakkaamme pystyy tuottamaan sisältöä itse ilman että hänen tarvitsee itse koodata.

Autio tarvitse tiimiinsä devaajan, jolla on vähintään kolmen vuoden työkokemus kotisivujen ja verkkokauppojen kehittämisestä, rakentamisesta ja ylläpidosta WordPressillä. Edellytämme WooCommercen hallintaa. Plussaksi katsomme kokemuksen Git-versionhallintajärjestelmän käytöstä.

“Koulutustaustalla ei ole merkitystä, koska hyviä koodareita sikiää usein erikoisistakin paikoista. Tärkeintä on tekemisen halu, aikatauluissa pysyminen, rehellisyys ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen. Ilman avoimesti toimivaa tiimiä ei voida auttaa asiakasta. Virheet voidaan korjata helpoiten silloin kun niistä keskustellaan avoimesti. Silloin päästään myös oppimaan”, Autio kiteyttää.

Mitä sinä saat?

Uusi devaajamme saa tietysti mukavat työkaverit, mutta heidän lisäkseen myös ihan hyvän palkan alkaen 3000 €/kk, joustavan työajan, sopivat työvälineet myös etätoimistolle, laajennetun työterveyshuollon, yhteistä tekemistä ja syöminkejä tiimin kanssa, mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia yhdessä, urheilu- ja kulttuuriseteleitä ja mitä muuta nyt keksitäänkään. Koeaika on tavalliset kuusi kuukautta.

CTA:n toimintaa ohjaa sprinttimalli. Kahden viikon mittaiset hyvin suunnitellut kokonaisuudet määrittävät luovat raamit työnteolle mutta tekevät sen näkyväksi myös asiakkaille. CTA:lla kun rakastetaan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä – eihän sitä muuten opi ja kehity!

Rakkaudesta toimiviin ja hyvännäköisiin sivuihin

Ennen hakemuksen lähettämistä tutustu huolellisesti Call To Actionin palveluihin ja referensseihin, erityisesti projektitiimin palveluihin. Soita Aki Karkulahdelle ja kerro miksi haluat tulla töihin projektitiimiin.

“Janin projektitiimissä on paljon osaamista ja hänen ohjauksessaan työt sujuvat suunnitelmien mukaan. Haluan nähdä meillä devaajan, joka innostuu hyvännäköisten ja toimivien kotisivujen ja verkkokauppojen rakentamisesta ja ymmärtää sivujen liiketaloudellisen merkityksen asiakkaalle”, Karkulahti tiivistää.

call to action oy toimitusjohtaja aki karkulahti

Aki antaa lisätietoja devaajan paikasta puhelimitse.

Akin tavoitat numerosta 040 832 9176.

Hae Markkinointitoimisto Call To Actionin WordPress-devaajan vakituista paikkaa . Oikea ihminen aloittaa työnsä syksyllä 2021. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected].

“Kerro hakemuksessa omasta tavastasi ja tyylistäsi tehdä verkkosivuja. Liitä mukaan työnäyte, jossa näkyy kädenjälkesi ja tapa toimia devaajana. Parhaat hakijat haastattelemme koko tiimin voimin”, Jani Autio kertoo.

Call To Action kasvaa ja rekrytoi devaajan lisäksi markkinoinnin strategistin digitaalisen markkinoinnin tiimiin.