Pia Komulainen

Kahvinsa mustana juova digimarkkinoinnin asiantuntija

Digimarkkinoinnin asiantuntija osaa arvostaa aitoutta somessa

Olen ollut töissä Call To Actionilla vuodesta 2016 lähtien ja vastaan meidän sosiaalisen median mainonnan palveluistamme ja niihin liittyvistä koulutuksista, valmennuksista ja sparrauksista. Osaamiseni perusta tulee liiketalouden opinnoista, mutta sosiaalisen median lainalaisuudet oppii vain seuraamalla globaaleja trendejä.

Seuraan paljon somea, mutta en ole itse aktiivinen postaaja. Erityisesti olen kiinnostunut vastuullisuudesta teemana ja sellaisista vaikuttajista, jotka kertovat ja kuvaavat omaa arkeaan aidosti ja rehellisesti. Minua ärsyttää, että edelleen niin moni rakentaa turhaan itsestään, tekemisestään tai tuotteestaan kiiltokuvan someen. Mutta onneksi ihmiset osaavat nykyään haistaa uskotellun aitouden jo kaukaa.

Vastapainoksi kulutan somessa myös materiaalia jolla saan työaivoni narikkaan. Muuten rentoudun luonnossa, keikoilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tärkein asia elämässäni on perheeni, mikä näkyy kaikissa päätöksissäni. Iloa saan myös vegaanireseptien kehittelystä ja hyvästä oluesta.

En tee mitään epävarmalle pohjalle

Työssäni autan asiakkaitamme antamaan itsestään aidon kuvan markkinoinnissaan. Mainoskampanjat ja -postaukset pitää rakentaa keskittymällä ja perehtymällä asiakkaaseen huolellisesti, selvittämällä mitä hän oikeasti tekee ja kenelle myy palveluitaan. Silloin markkinointi on varmalla pohjalla. Ostajapersoonan, oikean äänen ja viestin sekä kuvamaailman löytäminen ja kohdentaminen näkyvät sitten kyllä tuloksissa.

Parasta työpäivissäni on toimistomme rentous ja vapaus tehdä työtä omalla tavalla. Kun asiakkaani laittaa viestin ja kertoo että on saanut lisää kauppaa tai saanut rekrytoitua meidän avulla osaajan, tiedän onnistuneeni.

Soita meidän myyntipäälliköllemme Samille, kun haluat että laitan yrityksesi somemainonnan kuntoon. Sanon aina suoraan mielipiteeni ja asiantuntijan näkemykseni markkinoinnista, siitä asiakkaat minulle maksavat. Teen työni rehellisesti niin kuin luvattu ja sovittu.

Lue Pian blogeja