Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalinen media vaikuttaa voimakkaasti asiakkaiden ostopäätöksiin ja yritysten palveluiden löydettävyyteen. Sosiaalinen media on paikka, jossa tavoitat asiakkaasi. Ota yhteyttä

Sosiaalisen median markkinointi yrityksille

Some on täällä, eikä se ole kenellekään uutinen. Sosiaalinen media vaikuttaa voimakkaasti asiakkaiden ostopäätöksiin ja yritysten palveluiden löydettävyyteen. Siksi vuorovaikutteisilla alustoilla on koko ajan suurempi rooli yritysten markkinoinnin kokonaiskuvassa. Sosiaalinen media on paikka, jossa tavoitat asiakkaasi. On siis vain loogista, että tuot siellä oman osaamisesi esille.

Sosiaalinen media ei silti ole itseisarvo. Jos arkikiireet eivät salli kunnollista someen panostamista, kannattaa siihen hankkia kumppani. Laiska läsnäolo somessa tekee yrityksellesi lähinnä vain hallaa. Ulkopuolinen some-tiimi saa yrityksesi pysymään näkyvillä ja asiakkaiden mielissä.

Miksi sosiaalisen median markkinointi?

Sosiaalinen media tarjoaa alustan muuhunkin kuin sisältöjen jakamiseen. Eri yhteisöpalvelujen kautta yrityksesi on jatkuvasti vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden myös pysyä kärryillä toimialasi muuttuvista trendeistä.

Mihin kaikkeen sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää?

Sosiaalinen media tarjoaa monia mahdollisuuksia markkinointiin, viestintään ja asiakaspalveluun. Tavoitteiksi voidaan asettaa esimerkiksi:

  • Liikenteen ohjaaminen verkkosivulle
  • Suora myyminen verkkosivustolla tai sosiaalisessa mediassa
  • Yrityksen tunnettuuden (brändin) kasvattaminen
  • Asiakkaiden sitouttaminen yrityksen toimintaan
  • Vuorovaikutuksen kasvattaminen asiakkaiden kanssa
  • Työnantajakuvan vahvistaminen
Pyydä tarjous sosiaalisen median markkinoinnista

Mitä sometiimimme tekee?

Asiakastapaamisessa asetamme yhdessä sosiaalisen median markkinoinnille tavoitteet. Selvitämme ostajapersoonasi ja teemme viikkotason viestintäsuunnitelman. Määritämme budjetin, osapuolten roolit sekä otamme yrityksesi sometilit haltuun. Jos tilejä ei vielä ole, perustamme ne puolestasi. Oma tiimimme sopii asiakkuuden työnjaosta, aikatauluista ja tulevien julkaisujen ideoinnista.

Tuotamme sosiaalisen median julkaisut sovittujen aiheiden mukaan kuvituksineen. Tuotannon aikataulu riippuu asiakkuudesta. Esimerkiksi toimialoilla, joilla uutisia ja muutoksia tulee nopealla tahdilla on viisasta tuottaa sisältöä tiheämmin.

Rakennamme mittariston tavoitteiden toteutumisen seuraamista varten ja seuraamme julkaisuja viikkotasolla. Reagoimme välittömästi, jos jokin julkaisu ei toimi halutulla tavalla. Huolehdimme myös, että keskusteluavaukset ja kommentit eivät jää sinulta huomaamatta.

Tuotamme kuukausittain raportin, jossa kerromme mitä olemme tehneet ja mitä olemme saavuttaneet. Raportissa nostamme esiin muun muassa menestyneimmät julkaisut ja seuraajamäärien kehityksen. Kerromme jatkokehitysehdotukset ja kertaamme seuraavan kuun suunnitelman. Raportin käymme läpi kanssasi puhelimitse tai kasvotusten.

Mitä sosiaalisen median markkinointi maksaa?

Sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja hallinnointi:

1 kk / 680 € (+mainosbudjetti): 
10 julkaisua + 1 mainoskampanja

3 kk / 1950 € (+mainosbudjetti):
30 julkaisua + 3 mainoskampanjaa

12 kk / 6900 € (+mainosbudjetti):
120 julkaisua + 12 mainoskampanjaa
Pyydä tarjous

Tiimi

Tarvitsetko sosiaalisen median markkinointia? Ota yhteyttä.