Olemme kuopiolainen markkinointitoimisto ja kasvuyritys

Meitä on täällä kymmenen markkinoinnin asiantuntijaa. Kasvamme koko ajan paremmiksi asiakkaita ja heidän tarpeitaan kuunnellen ja ennakoiden. Seuraamme koko ajan tarkasti mitä digitaalisen markkinoinnin kentällä tapahtuu: mikä asia tänään on muuttunut ja mitä markkinoinnissa tulee nyt huomioida.

Eteemme tulee siis jatkuvasti uusia asioita ja elämme jatkuvassa muutoksessa.

toimitusjohtaja aki karkulahti
Näetkö oman osaamisesi kokoisen aukon tekemisessämme? Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Aki Karkulahteen.

Tehtävämme on auttaa

Meidän avullamme asiakkaamme voivat keskittyä tekemään sitä minkä he parhaiten osaavat. Tarjoamme kaikki markkinoinnin palvelut ja tuotteet pienistä konkreettisista teoista aina strategian tasolle. Asiakkaidemme kanssa haluamme solmia kumppanuuden, sillä siten voimme parhaiten auttaa heitä välttämään turhaa työtä ja säästämään rahaa. Koska autamme asiakkaitamme, he ovat varsin usein tyytyväisiä meihin.

call to action tiimi toimistolla
CTA:lla työskentelee tällä hetkellä 10 asiantuntijaa.

Miten sinä rakennat meistä paremman?

Kasvamme asiakkaidemme tarpeiden ja teknologian kehityksen vanavedessä. Rekrytoimme osaajia, jotka ymmärtävät mitä teemme ja näkevät mitä asiakkaamme tulevat tulevaisuudessa tarvitsemaan.

Ota rohkeasti yhteyttä toimariimme Aki Karkulahteen, jos näet oman osaamisesi kokoisen aukon meidän toiminnassamme. Valmistaudu perustelemaan, mitä sinä tarjoat meille ja asiakkaillemme ja miksi juuri sinä olet oikea ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta.

Juuri nyt haemme hyvää projektipäällikköä. Lue, millaista on tulla meille töihin.

call to action oy toimitusjohtaja aki karkulahti

Aki Karkulahti
Toimitusjohtaja
Yrittäjä
040 832 9176
[email protected]

Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moro! Kuinka voimme auttaa?