Verkkokauppa yritykselle

Helppokäyttöinen, informatiivinen ja ulkoasultaan siisti verkkokauppa synnyttää luottamuksen, jonka turvin verkkokauppaa voi myös suositella toisille. Ota yhteyttä

Verkkokaupan perustaminen

Verkossa kilpailu on kovaa, sillä kauppa käy kellon ympäri. Ratkaisevassa asemassa on positiivinen käyttökokemus sekä hyvä asiakaspalvelu. Mitä miellyttävämpi verkkokauppaa on käyttää, sitä varmemmin kaupat syntyvät. Helppokäyttöinen, informatiivinen ja ulkoasultaan siisti verkkokauppa synnyttää luottamuksen, jonka turvin verkkokauppaa voi myös suositella toisille. Verkkokaupan avulla yrityksen markkina-alue laajenee myös ulkomaille.

Ketkä hyötyvät verkkokaupasta?

  • Yritykset, jotka haluavat lisää myyntiä verkossa
  • Yritykset, jotka haluavat laajentaa markkina-aluettaan

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Perustamme verkkokaupan WordPress-julkaisujärjestelmän WooCommerce-lisäosan avulla. Maksuttomana WooCommerce on vaivaton ja kevyt tapa toteuttaa verkkokauppa.

WooCommerce on tällä hetkellä maailman käytetyin verkkokauppa-alusta ja siksi sitä myös kehitetään aktiivisesti. WooCommercen avulla tuotteiden hallinta ja tilausten käsittely on helppoa. Verkkokauppa on täysin tarpeiden mukaan räätälöitävissä ja siihen on saatavilla lukemattomasti erilaisia maksuttomia ja maksullisia lisäosia. Lisäksi WooCommerce on integroitavissa eri järjestelmiin (esim. kassajärjestelmät, Smart Post).

Mitä palvelu maksaa?

WooCommerce edellyttää WordPress-sivustoa. Se asennetaan normaalina lisäosana.

Verkkokaupan hinta alkaen 1995 €.

Rakennetaanko menestyksekäs verkkokauppa? Ota meihin yhteyttä!

Tiimi

Tarvitsetko verkkokaupan? Ota yhteyttä.