Visuaalinen yritysilme

Yrityksen on viestinnässään tärkeä erottua kilpailijoista persoonallisella ja tunnistettavalla olemuksella. Avain on yksilöllisessä ilmeessä, joka kulkee yhdenmukaisena läpi koko yrityksen markkinointimateriaalin. Ota yhteyttä

Visuaalinen yritysilme on yksilöllinen ja näkyvä kilpailutekijä

Sinnepäin sutaistu, särmätön viestintä heikentää kilpailukykyä tavalla, johon nykypäivänä ei ole varaa. Yrityksen on viestinnässään tärkeä erottua kilpailijoista persoonallisella ja tunnistettavalla olemuksella. Luomme yrityksesi näköisen, yksilöllisen ilmeen, joka kulkee yhdenmukaisena läpi koko yrityksen markkinointimateriaalin. Se auttaa viestisi perillemenoa ja tunnistettavuutta kohderyhmissäsi.

Tunnistettava ja persoonallinen logo yritykselle

Hyvin suunniteltu logo antaa yrityksestäsi varteenotettavan ja ammattimaisen. Se viestii myös yrityksesi arvoista ja muovaa ensivaikutelmaa viestinnässäsi. Tunnistettava logo viestii yrityksesi merkityksestä.

Viestintää helpottava graafinen ohjeisto

Luomme käsikirjan, jonka avulla voit soveltaa yrityksesi visuaalisen ilmeen eri käyttökohteisiin. Ohjeisto sisältää ohjelinjat ja sovellusesimerkit yrityksesi yhdenmukaisen viestinnän toteuttamiseen. Samassa linjassa oleva viestintä parantaa tunnistettavuutta ja herättää luottamusta. Graafinen ohjeisto sisältää myös esimerkit yrityslomakkeistosta, kuten käyntikorteista, kirjelomakkeista sekä -kuorista.

Kun kohdeyleisösi tunnistaa sanomasi jo ulkoasun perusteella, viestintä tehoaa paremmin ja säästät kustannuksissa.

Toteutus

Yrityksesi ilmeen suunnittelun aloitamme keskustelulla, jossa käymme läpi toiveenne viestinnällisistä tavoitteista. Luovan suunnittelun ja ideoiden/luonnosten jälkeen toimitamme valmiin graafisen ohjeiston sekä logon originaalitiedostot eri käyttötarkoituksiin, verkkoon ja printtiin esimerkiksi teippauksissa, tekstiileissä ja muissa painomateriaaleissa käytettäväksi.

Hinta

Logon suunnittelu alkaen 680 €.
Visuaalinen ilme (sis. logon suunnittelun, graafiset elementit, värimaailma) alkaen 1200 €.
Graafinen ohjeisto alkaen 680 €.
Pyydä tarjous

Tiimi

Tarvitsetko visuaalista yritysilmettä? Ota yhteyttä.