Sisällöntuotanto

Hyvin kirjoitettu ja kuvitettu teksti on kaiken tehokkaan viestinnän perusmuoto. Me autamme, kun et löydä oikeita sanoja. Ota yhteyttä

Sisällöntuotantopalvelut yrityksille

Laadukas tekstisisältö säilyttää edelleen voimansa. Ytimekkäät ja luettavat tekstit ovat jatkossakin se peruskivi, jonka päälle yrityksen viestintä rakennetaan.

Tuotamme yrityksellesi tekstisisältöjä, jotka kertovat selkeästi ja mielenkiintoisesti sanomasi kotisivuilla, blogeissa, sosiaalisessa mediassa sekä myynti- ja markkinointitilaisuuksissa. Autamme silloin kun tarvitset yksilöllistä sisältöä ja haluat säästää aikaasi. Tuotamme sekä kokonaan uutta sisältöä että hiomme ja tarkastamme raakileesi julkaisukuntoon hakukonenäkyvyyttä silmällä pitäen.

Call To Actionin sisällöntuotantopalvelun avulla saat tekstit ja kuvat käytettäviksi ja jaeltaviksi omilla nettisivuillasi ja käyttämissäsi somekanavissa nopeasti ja tehokkaasti.


Napakka aloituspalaveri – sitten terävä tuotanto

Sisällöntuotanto alkaa napakalla aloituspalaverilla. Siinä selvitämme yhdessä sisältöjen tavoitteet, kohderyhmät, aiheet, aikataulun sekä viestinnän tyylin (tone of voice).

Pari-kolme tuntia kestävään palaveriin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua, kunhan paikalle saapuvat vastuuhenkilöt.

Aloituspalaverin annin pohjalta me rakennamme sisällöntuotannon alustavan toteutussuunnitelman, jonka tarkennamme asiakkaan kanssa sisältösuunnitelmaksi. Sitten varsinainen tuotanto on valmis alkamaan.

Materiaalit sisältöihin keräämme haastattelujen keinoin: kasvotusten, puhelimitse tai verkon yli. Lopulliset tekstit hiomme niin, että sinä ja asiakkaasi voivat olla niihin tyytyväisiä.

Hoidamme kaiken muunkin

Teemme myös julkaisun ja jakelun sinulle helpoksi. Julkaisemme sisällöt sivustollasi ja varmistamme niiden näkyvyyden eri kanavissa markkinoinnin keinoin. Luottamuksen ja varmistumisen sisältöjen onnistumisesta saat mittaroinnistamme.

Pyydä tarjous sisällöntuotannosta

Palvelupaketit ja hinnat

Laajat sisältökokonaisuudet edellyttävät työpajaa. Sen avulla pääsemme yhteisymmärrykseen viestinnän sisällöstä ja luonteesta ja ymmärrämme paremmin asiakkaan liiketoiminnan vaatimukset. Yksittäinen tarina ei työpajaa tarvitse.

  Työpaja (3 tuntia) 990 € + matkakulut ja alv.  

Yritystarinat ja henkilötarinat

Kirjoitamme tekstejä, joiden avulla kerrot yrityksesi tärkeistä ajankohtaisista asioista, onnistumisista, yrityksesi ihmisistä tai vaikka esittelet toimarin tarinan ja kuvaat yrityksesi syntytarinan ja historian.

1 tarina (sis. kuvituskuva) 850 €
5 tarinaa 4000 €
10 tarinaa 7500 €

Asiakastarinat

Tuotamme referenssitarinoita, joiden avulla vakuutat tulevat asiakkaasi omasta osaamisestasi vanhan asiakkaasi kertomana.

1 tarina (sis. kuvituskuva) 850 €
5 tarinaa 4000 €
10 tarinaa 7500 €

Asiantuntijablogit

1 teksti (sis. kuvituskuvan) 850 € + alv.
5 tekstiä 4000 € + alv.
10 tekstiä 7500 € + alv.

Palvelukuvaukset ja kotisivutekstit

Tuotamme tekstit haastattelun keinoin sekä valmiin materiaalin pohjalta. Kuvaamme erilaiset palvelut, tuotteet ja prosessit. Autamme myös kategorisoimaan tuotteet ja palvelut verkkosivuilla. Saamme sivustosi kertomaan halutun viestin asiakkaille.

  Tekstit 340 ‒ 425 € + alv /kpl  

Tiedotteet ja uutisointi

Tuotamme myös lehdistötiedotteita ja uutistekstejä.

 Sisällöntuotannon tuntihinta on 85 € + alv

Editointi ja kielenhuolto

Teemme tekstien tarkastusta, editointia ja kielenhuoltoa tuntiveloituksella 85 € + alv.

Kun sinulla on sanottavaa mutta et löydä oikeita sanoja, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tiimi

Tarvitsetko sisällöntuotantoa? Ota yhteyttä.