Markkinoinnin mittarit ja työkalut

Toteutamme mittarit yrityksesi markkinoinnille Googlen työkaluilla. Rakennamme reaaliaikaisen raportin, josta näet yhdellä silmäyksellä yrityksellesi tärkeät luvut ja tavoitteet. Lisäksi saat yrityksesi käyttöön kattavan työkalupakin täynnä tarpeellisia markkinoinnin välineitä. Ota yhteyttä

Markkinoinnin mittaaminen ja datan visualisointi

Markkinoinnin mittaaminen on markkinoinnin onnistumisen elinehto. Ilman mittaamista, tulosten tulkitsemista, tiedon visualisointia ja kerättyyn dataan perustuvaa päätöksentekoa rajalliset markkinointibudjetit menevät harakoille.

Markkinoinnin mittareita seuraamalla saadaan lähes reaaliajassa tietoa markkinoinnin toimivuudesta ja sille asetettujen liiketoiminnan tavoitteiden toteutumisesta.

Kenelle markkinoinnin mittarit ovat tärkeä työkalu?

Kun markkinoit yritystäsi internetissä, pitää sitä mitata kunnollisin mittarein. Avullamme ymmärrät paremmin, miten asiakkaasi käyttäytyvät verkossa ja mitkä markkinoinnin toimenpiteet tuottavat tulosta.
Yrityksesi koosta riippumatta et halua hukata markkinointiin varattua budjettia vaan käyttää sen mahdollisimman tehokkaasti.

Mitä teemme?

Toteutamme mittarit yrityksesi markkinoinnille Googlen työkaluilla. Rakennamme yrityksellesi visuaalisen markkinoinnin raportin, josta näet yhdellä silmäyksellä yrityksesi markkinoinnille tärkeät luvut ja tavoitteet.

Markkinoinnin mittariston rakentamisen hinta on alkaen 340 euroa.
Pyydä tarjous

Markkinoinnin työkalut

Haluatko yrityksesi käyttöön kattavan työkalupakin täynnä tarpeellisia markkinoinnin välineitä?

Voimme auttaa. Asennamme ja otamme käyttöön puolestasi tärkeimmät Googlen palvelut, hakutulosten ja sosiaalisen median jakojen optimoinnin työkalut ja sähköpostimarkkinoinnin. Perustamme ja brändäämme tarvittaessa myös sosiaalisen median kanavasi.

Kenen tulisi ottaa markkinoinnin työkalut käyttöönsä?

Jos markkinoit yritystäsi netissä, kannattaa käytössä olla kaikki saatavilla olevat nykyaikaisen markkinoijan perustyökalut. Kaikki palvelut ovat saatavilla verkosta ja voit ottaa ne halutessasi käyttöön itsekin.

Mitä teemme?

Otamme käyttöön puolestasi seuraavat palvelut ja asennamme ne toimintakuntoon:

Pyydä tarjous

Tiimi

Tarvitsetko markkinoinnin mittareita ja työkaluja? Ota yhteyttä.