Yritys

Call To Action on markkinointitoimisto ja markkinoinnin kumppani

Annamme sinulle aikaa

Kiire on tätä päivää, kaikilla toimialoilla ja kaikissa yrityksissä. Liiketoiminnan pyörittäminen vie aikaa, myyntityö vie aikaa – ja markkinointi varsinkin vie aikaa. Jos jonkin asian voi sanoa olevan todellinen megatrendi, kiire on sitä kaikkine hyvine ja huonoine vaikutuksineen.

Me tiedämme, että sinulla on kiire. Siksi luomme sinulle aikaa, jotta voisit keskittyä siihen, mikä sinulle on tärkeintä – oman liiketoimintasi pyörittämiseen. Me hoidamme markkinointiin liittyvän tiedonkeräyksen, suunnittelun ja yhteydenpidon arkeasi häiritsemättä.

Olemme asiantuntijoita

Harvalla yrittäjällä on tarpeeksi aikaa ja rahaa pysyä kärryillä markkinoinnin uusista mahdollisuuksista. Me teemme sitä työksemme: selvitämme, mitkä ovat parhaat käytännöt, työkalut ja toimintatavat, jotta saavuttaisimme asiakkaamme liiketoiminnalle sopivimman asiakasjoukon. Asiantuntijoina teemme parhaat mahdolliset valinnat markkinoinnin toteuttamiseen asiakkaan puolesta.

Onnistuneen markkinoinnin ehtona on ymmärrys asiakkaamme liiketoiminnan luonteesta ja asiakkaista. Silloin pystymme tavoittamaan haluamamme yleisön tehokkaasti. Käytännössä se, mikä on tehokasta riippuu asiakkaasta – tehokkuus on siis suhteellista.

Tunnistamme erityisluonteesi

Haluamme, että asiakkaamme menestyvät. Menestyminen on mahdollista vain, jos asiakkaamme löydetään ja heidän ammattitaitonsa tunnistetaan.

Löydettävyys tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että tuotteet ja palvelut löytyvät verkosta vaivatta. Tunnistettavuus puolestaan merkitsee asiantuntemuksen nostamista etualalle. Tunnistettavuus on avain luottamukseen yrityksen ja asiakkaan välillä, sillä asiakasta kiinnostaa eniten se, mistä löytyy paras ratkaisu omaan ongelmaan.

Meidän mielestämme digitaalisen markkinoinnin tärkein tehtävä on siis kasvattaa asiakkaan luottamusta yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin – yksinkertaisesti auttaa asiakasta ostamaan. Ratkaisevan tärkeää on selvittää, mitä tapahtuu klikin jälkeen, siis silloin kun asiakas jo on kotisivuilla. Siten voimme saada asiakkaan sekä ostamaan ensimmäistä kertaa että mahdollisesti myös uudelleen.

Onnistumisten ja kehityskohteiden todentaminen ovat edellytys tarjoamallemme kokonaisvaltaiselle palvelulle. Tekemiemme ratkaisujen perustana on ostopolun mittaaminen. Se tarkoittaa asiakkaiden käyttäytymisen seuraamista digitaalisessa ympäristössä kokonaisuudessaan – sosiaalisessa mediassa, verkkopalveluissa ja verkkosivustoilla.

Call To Action Oy – Luomme aikaa ja mitattavia tuloksia

Call To Action on perustettu vuonna 2014. Yrityksemme nimi tulee markkinointitermistä, jolla tarkoitetaan toimintaan kehottamista. Vaadimme toimintaa niin omalta tiimiltämme kuin asiakkailtammekin. Suunnittelun jälkeen on aika toimia!

Keväällä 2018 saimme Vuoden Nuori Yrittäjä 2018 -tunnustuksen Kuopion Yrittäjät Ry:ltä. Katso tunnelmat videolta:

Kun tarvitset yrityksellesi markkinoinnin kumppanin, joka on aidosti kiinnostunut liiketoiminnastasi ja sen kasvattamisesta, ota yhteyttä. Työtapamme on rento, mutta otamme työmme vakavasti ja olemme ylpeitä osaamisestamme. Olemme helposti lähestyttävä tiimi ja toimistollamme käydessäsi asioista jutellaan rennosti kuuleman mukaan Kuopion parhaan toimistokahvin äärellä seinälle suunnitelmia ja tulevaisuuden visioita piirrellen.

Tutustu 10-päiseen tiimiimme ja palveluihimme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Tarvitsetko apua markkinoinnissa? Jätä meille tarjouspyyntö