Digitaalinen markkinointi ja mainonta

Tietävätkö asiakkaasi, että yrityksesi on edes olemassa? Löytävätkö he tarjouksesi silloin kun haluaisit? Luottavatko he brändiisi ja palaavat ostamaan uudestaan? Jos vastauksesi on ei tai et tiedä vastausta, me voimme auttaa. Tarvitsetko apua? Pyydä tarjous

Digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan palvelut

Digitaalinen markkinointi ja mainonta ovat läheisiä käsitteitä. Jaottelemme nämä kaksi termiä erilleen seuraavasti:

Markkinointi on hyvällä sisällöllä ja fiksulla jakelulla ansaittua näkyvyyttä

Suunnitelmallisella ja aktiivisella sisällöllä ja sen jakelulla eri kanaviin, parannetaan markkinointiviestien todennäköisyyttä tavoittaa potentiaaliset asiakkaat. Määrätietoinen viestiminen eri kanavissa voi olla haastavaa, koska se vie paljon aikaa ja helposti unohtuu muun työn ohessa. Me autamme yritystäsi pysymään asiakkaidesi silmillä somessa.

Mainonnassa hyödynnämme maksullista näkyvyyttä ydinviestin perille viemiseksi

Avain onnistumiseen on tavoitteellisessa ja kohdennetussa julkaisemisessa ja jakelussa. Sosiaalista mediaa ja Googlea hyödyntämällä tavoitat asiakkaasi missä ja milloin haluat. Muun yritystoiminnan pyörittämisen ohella eri mainoskanavien – kuten Facebook, Instagram, LinkedIn, Google – seuraaminen ja kampanjoiden kehittäminen on hankalaa. Me autamme yritystäsi mainoskampanjoissa ja tulosten seuraamisessa.

Digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan palvelumme:

Tarvitsetko apua? Pyydä tarjous

Tiimi

Tarvitsetko mainontaa ja markkinointia? Ota yhteyttä