Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi auttaa Googlea löytämään kotisivujesi sisällöt ja ymmärtämään niiden käsittelemiä aiheita. Potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi ja palvelusi hakukoneesta silloin, kun he niitä tarvitsevat. Pyydä tarjous optimoinnista

Hakukoneoptimointi tuo lisää asiakkaita kotisivuille

Hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) on yrityksen liiketoiminnalle tärkeä markkinoinnin ja asiakashankinnan keino. Optimointi auttaa Googlea (siksi puhutaan myös Google-optimoinnista) löytämään kotisivujesi sisällöt ja ymmärtämään niiden käsittelemiä aiheita. Näin potentiaaliset asiakkaat voivat löytää yrityksesi ja palvelusi hakukoneesta silloin, kun he niitä tarvitsevat.

Yhä useammin asiakkaan ostoprosessi alkaa Googlesta. Kun asiakas hakee palvelustasi tietoa itse, hän on jo pitkällä ostoprosessissaan. Googlen maksuttomista hakutuloksista kotisivuillesi tulevasta liikenteestä suurin osa on peräisin ensimmäiseltä tai toiselta hakutulossivulta. Tämän vuoksi yrityksesi on tärkeää pysyä Googlen algoritmien kärryillä ja sivustosi löytyä korkeilta sijoilta Googlen hakutuloksista.

Call To Action Oy on Kuopiossa sijaitseva markkinointitoimisto ja autamme yritystäsi löytymään paremmin hakukoneista. Jos haluat tietää lisää optimoinnin mahdollisuuksista yrityksellesi, lähetä viestiä sivun alalaidan lomakkeella.

Millaisille yrityksille hakukoneoptimointi on tehokas markkinoinnin keino?

Sivuston optimointi hakukoneille on toimiva markkinoinnin taktiikka kaiken kokoisille yrityksille. Optimointi parantaa myös sivuston sisältöä ja käyttökokemusta, joten se parantaa sekä myyntiä että asiakaspalvelua verkossa. Paikallisesti toimiva kivijalkakauppa tai kansainvälisille vesille pyrkivä kasvuyritys – optimointi auttaa asiakkaitasi löytämään palvelusi ja tuotteesi paremmin.

Ihmiset etsivät tietoa tuotteista ja vertailevat palveluita ennen ostopäätöstä, jolle vahvistus saadaan useimmiten nimenomaan googlaamalla. Sellainen laadukas sisältö, joka vastaa hyvin asiakkaan hakuun, löytyy korkealta hakutuloksista ja pysyy myymään palveluja tehokkaasti.

Kun haluat löytyä juuri sillä hetkellä kun asiakas harkitsee palveluidesi ostamista, SEO on tehokas työkalu. Optimointiin sijoitetut resurssit ovat pitkäkestoisia ja tuovat kauppapaikallesi asiakkaita myös tulevaisuudessa.
Kun haluat lisää asiakkaita kivijalkakauppaasi, yrityksesi kotisivuille, verkkokauppaasi tai tavoittelet kansainvälisiä markkinoita, ota yhteyttä. Autamme asiakkaitasi löytämään yrityksesi ja palvelusi hakukoneista. Yhdessä optimoinnin kanssa tehokas työkalu on myös hakusanamainonta.

Hakukoneoptimoinnin hyödyt

 • Paremmat sijoitukset hakutuloksissa tuovat lisää ilmaista liikennettä kotisivuillesi.
 • Optimoinnilla saavutetut tulokset ovat pitkävaikutteisia, elleivät jopa pysyviä.
 • Vahvistaa brändiäsi. Ihmiset luottavat Googleen ja korkeilla sijoituksissa olevat brändit koetaan luotettaviksi.
 • Optimoinnilla saavutetaan monesti parempi tuotto kuin maksetulla näkyvyydellä (hakusanamainonnalla).
 • Parempi kilpailuasema verkossa. Potentiaaliset asiakkaat saadaan sinun eikä kilpailijoidesi kotisivuille harkitsemaan ostoa.
Pyydä tarjous hakukoneoptimoinnista

Mitä hakukoneoptimointi pitää sisällään?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa eri toimenpiteitä, joilla parannetaan yksittäisen sivun tai kokonaisen kotisivuston sijoituksia Googlen ja muiden hakukoneiden hakutuloksissa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Parannukset voivat liittyä sivuston tekniseen toimivuuteen, käyttökokemukseen, sisältöön, sivuston rakenteeseen, linkityksiin tai luotettavuuteen. Googlen osuus hakukoneliikenteestä on niin suuri, että monesti puhutaan suoraan Google-optimoinnista. Kuitenkin pääpiirteissään samat periaatteet vaikuttavat sivustosi sijoituksiin muissakin hakukoneissa.

Hakukoneoptimoinnin kampanjoissa teemme suunnitelman hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. Suunnitelmassa pureudumme asiakkaidesi tarpeisiin ja hakuihin niiden takana. Optimointistrategia pohjaa liiketoiminnallisiin tavoitteisiin eli myynnin lisäämiseen, ei pelkästään liikenteen lisäämiseen kotisivuille.

Optimointikampanjat koostuvat eri osa-alueista:

 • Hakukoneoptimoinnin strategiatyöpaja
 • Hakusanasuunnitelma
 • Kilpailutilanteen analysointi
 • Kotisivujen auditointi
 • Tekninen hakukoneoptimointi ja tarvittavat muutokset kotisivuillesi
 • Optimointitoimenpiteiden toteutus
 • Sivuston sisältö ja sisällön muokkaukset
 • Hakusanojen ja sijoitusten seuranta
 • Raportointi ja seurantatapaamiset

Tarjoamamme hakukoneoptimoinnin tai hakusanamainonnan palvelut eivät ole Googlen tarjoamia palveluita.

Hakukoneoptimoinnin kampanjat

Toteutamme 1-12 kuukauden optimointikampanjoita. Voimme myös olla mukana konsultoimassa parhaita käytäntöjä ja toteuttavia toimenpiteitä, jos yrityksenne haluaa hoitaa toteutuksen itse.

Hinta hakukoneoptimoinnille määräytyy tehtävän työmäärän mukaan. Laajempi sivusto tai laajempi näkyvyyden optimointi vaatii suuremman määrän työtä. Aloitamme aina kampanjat strategian suunnittelutyöpajalla, jonka perusteella teemme tarkemman arvion työmäärästä ja kustannuksista, jolloin yllätyksiä ei pääse syntymään.

Kampanjoiden hinta on yleensä 340-680 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tavoittaa asiakkaasi silloin, kun he etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita hakukoneista? Haluatko, että asiakkaasi viihtyvät kotisivuillasi ja palaavat ostamaan palveluitasi? Haluatko, että asiakkaasi löytävät yrityksesi Googlesta ja tulevat käymään verkkokaupassasi? Haluatko saavuttaa kaiken tämän ilman mainosrahaa?

Hakukoneoptimointi on yrityksellesi tehokas markkinoinnin keino.

Ota yhteyttä

Tiimi

Haluatko löytyä Googlesta? Ota yhteyttä.