Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi auttaa Googlea löytämään kotisivujesi sisällöt ja ymmärtämään niiden käsittelemiä aiheita. Potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi ja palvelusi hakukoneesta silloin, kun he niitä tarvitsevat.

Ota yhteyttä

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) on yrityksen liiketoiminnalle tärkeä asiakashankinnan prosessi. Hakukoneoptimointi auttaa Googlea (siksi puhutaan myös Google-optimoinnista) löytämään kotisivujesi sisällöt ja ymmärtämään niiden käsittelemiä aiheita. Näin potentiaaliset asiakkaat voivat löytää yrityksesi ja palvelusi hakukoneesta silloin, kun he niitä tarvitsevat.

Yhä useammin asiakkaan ostoprosessi alkaa Googlesta. Kun asiakas hakee palvelustasi tietoa itse, hän on jo pitkällä ostoprosessissaan. Googlen maksuttomista hakutuloksista kotisivuillesi tulevasta liikenteestä suurin osa on peräisin ensimmäiseltä tai toiselta hakutulossivulta. Tästä syystä yrityksesi on tärkeää löytyä korkeilta sijoilta Googlen hakutuloksista.

Kenelle hakukoneoptimointi on tehokas markkinointitaktiikka?

Hakukoneoptimointi on toimiva markkinoinnin taktiikka kaiken kokoisille yrityksille. Paikallisesti toimiva kivijalkakauppa tai kansainvälisille vesille pyrkivä kasvuyritys – hakukoneoptimointi auttaa asiakkaitasi löytämään palvelusi paremmin.

Ihmiset etsivät tietoa tuotteista ja vertailevat palveluita ennen ostopäätöstä, jolle vahvistus saadaan useimmiten nimenomaan googlaamalla. Sellaiset sivut, jotka vastaavat hyvin asiakkaan hakuun, ovat korkealla hakutuloksissa ja pystyvät myymään palvelun tehokkaasti.

Kun haluat löytyä juuri sillä hetkellä kun asiakas harkitsee palveluidesi ostamista, on hakukoneoptimointi tehokas työkalu. Optimointiin sijoitetut resurssit ovat pitkäkestoisia ja tuovat kauppapaikallesi asiakkaita myös tulevaisuudessa.
Kun haluat lisää asiakkaita kivijalkakauppaasi, yrityksesi kotisivuille, verkkokauppaasi tai tavoittelet kansainvälisiä markkinoita, ota yhteyttä. Autamme asiakkaitasi löytämään yrityksesi ja palvelusi hakukoneista.

Pyydä tarjous hakukoneoptimoinnista

Mitä hakukoneoptimointi pitää sisällään?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla parannetaan yksittäisen sivun tai kokonaisen kotisivuston sijoituksia Googlen ja muiden hakukoneiden hakutuloksissa tiettyjä hakusanoja käytettäessä.

Hakukoneoptimoinnin kampanjoissa teemme suunnitelman löydettävyyden parantamiseksi. Suunnitelmassa pureudumme asiakkaidesi tarpeisiin ja hakuihin niiden takana. Optimointistrategia pohjaa liiketoiminnallisiin tavoitteisiin eli myynnin lisäämiseen, ei pelkästään liikenteen lisäämiseen kotisivuille.

Hakukoneoptimoinnin kampanjoihimme sisältyy:

  • Hakukoneoptimoinnin strategiatyöpaja
  • Hakusanasuunnitelma
  • Kilpailutilanteen analysointi
  • Kotisivujen auditointi
  • Optimointitoimenpiteiden toteutus
  • Hakusanojen ja sijoitusten seuranta
  • Raportointi ja seurantatapaamiset

Hakukoneoptimoinnin hinta

Toteutamme hakukoneoptimointia 3-12+ kuukauden kampanjoina. Voimme myös olla mukana konsultoimassa parhaita käytäntöjä ja toteuttavia toimenpiteitä.

Hakukoneoptimoinnin hinta määräytyy tehtävän työmäärän mukaan. Laajempi sivusto tai laajempi löydettävyyden optimointi vaatii suuremman määrän työtä. Aloitamme aina kampanjat strategian suunnittelutyöpajalla, jonka perusteella teemme tarkemman arvion työmäärästä ja kustannuksista, jolloin yllätyksiä ei pääse syntymään.

Hakukoneoptimointikampanjoiden hinta on yleensä 340‒680 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tavoittaa asiakkaasi silloin, kun he etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita hakukoneista? Haluatko, että asiakkaasi viihtyvät kotisivuillasi ja palaavat ostamaan palveluitasi? Haluatko, että asiakkaasi löytävät yrityksesi Googlesta ja tulevat käymään verkkokaupassasi? Haluatko saavuttaa kaiken tämän ilman mainosrahaa?

Silloin hakukoneoptimointi on yrityksellesi tehokas markkinoinnin keino.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tiimi

Strategiat
Hakukoneoptimointi
Yrittäjä

041 5047 996

[email protected]

Osaaminen

Google Ads Search, Google Analytics

Kokemus

15 vuotta verkkokehitystä, kotisivujen suunnittelua ja markkinointia.

Ammatilliset intohimoni ovat hakukoneoptimointi ja Googlen hakukoneen laajamittainen ymmärtäminen.

Tutustu Timoon

Tarvitsetko hakukoneoptimointia? Ota yhteyttä.