Myyntipäällikkö Samin pyhä alue on perhe

Urani myyjänä alkoi 18-vuotiaana, kun piti saada rahaa että pääsisin kavereiden kanssa reissuun Turkkiin. Homma sujui, ja jatkoin myynnin parissa armeijan jälkeen. Aloitin myyjänä, mutta pian löysin itseni aina päällikkötason tehtävistä jostain Rovaniemen ja Helsingin väliltä. Välillä kokeilin myös yrittäjyyttä.

Myöhemmin opiskelin Kuopiossa töiden ohella tradenomiksi, suoritin esimiehen erikoisammattitutkinnon, menin naimisiin ja tulin kaksi kertaa isäksi.

Osaan olla hiljaa oikeassa paikassa, mutta myös puhua silloin kun pitää. En pelkästään hahmota kokonaisuuksia vaan haen niihin myös syvyyttä. En myöskään suostu myymään muita kuin toimivia ratkaisuja. Mielestäni se tekee minusta hyvän myyjän.

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että olen mennyt koko ajan eteenpäin. Olen ymmärtänyt, että jos annettavaa ei enää ole, on turha jäädä kärvistelemään. Jos ei pysty tuomaan lisäarvoa, on parempi antaa hommat jollekin joka pystyy.

Elämäni rakentuu naurun, ilon ja hyvän tuulen ympärille. Minulla ei ole niin sanottuja mustia päiviä. Mutta mitä mustempi juttu, sitä paremmin se meikäläiseen uppoaa.

Arvostan perhettäni enemmän kuin mitään muuta. Se on pyhää aluetta. Onnekseni yrityksemme kulttuuri tukee sitä, että jos niikseen tulee, voin osallistua lasteni harrastuksiin vaikka kesken työpäivän. Tehdään oikeasti tärkeät asiat ensin.

Soita minulle kun tarvitset toimivan ratkaisun markkinointitarpeisiisi.

sami lappi myyntipaallikko call to action oy

Sami Lappi
0400 219 735
[email protected]