Call To Action rakentaa Betonimestareille digitaalisen kivijalan

Call To Actionin vuoden 2018 ensimmäisiä uusia asiakkuuksia on Betonimestarit Oy. Betonimestarit on Suomen johtavia runko- ja elementtitoimittajia viiden nykyaikaisen tehtaan kapasiteetilla. Betonimestareille toteutamme uudet, entistä kattavammat kotisivut sekä otamme haltuun sosiaalisen median kanavat ja markkinoinnin.

Käynnissä on digitaalisen markkinoinnin perustusten valuvaihe. Kun tukeva antura on paikoillaan, saamme Betonimestarien verkkonäkyvyyden kasvamaan ja tuomaan yritykselle lisää myyntiä verkosta. Tärkeä tavoite on myös se, että Betonimestarit pystyy paremmin palvelemaan urakoitsijoita ja suunnittelijoita muun muassa niin, että he saavat tarvitsemansa tiedot ja dokumentit helposti yhdestä paikasta. Haluamme myös viestiä voimakkaammin rekrytoinnin tarpeista ja mahdollisuuksista sekä saada enemmän laadukkaita yhteydenottoja.

Digitaalisessa markkinoinnissa on vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia niinkin perinteisellä alalla kuin millä Betonimestarit toimii. Siksi odotamme suurella mielenkiinnolla millaisia tuloksia saavutamme päästessämme kehittämään Betonimestarien markkinointia nykyaikaisemmaksi.

Tilaa uutiskirje