Uusi myyntipäällikkö Sami Lappi vahvistaa Call To Actionin kasvua

Helpomman arjen kauppias Sami Lappi on aloittanut 2.1.2020 Call To Actionin myyntipäällikkönä. Vastuulleen tämä leppoinen ja ahkera savolaismies ottaa uusasiakasmyynnin sekä asiantuntijamyynnin ja myyntiprosessin kehittämisen. Samilla on takanaan yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista – saamme vaaleanpunaisten seiniemme sisään siis kelpo annoksen lisää kokemusta.

Mutta mikäs Sami oikein on miehiään?

Myyntipäällikkö Sami Lappi:

Pääsin tutustumaan CTA:n arkeen jo syksyn 2019 mittaan tehdessäni omaa lopputyötäni. Sain kuvan korkean ammattitaidon markkinointitoimistosta, jossa töitä tehdään tosissaan mutta rennolla otteella. Nyt tuntuukin hyvältä astua mukaan työyhteisöön, jossa vastaanotto on lämmin ja ystävällinen.

Call To Action tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää itseäni ammatillisesti. Vaikka olen tehnyt myyntiä jo hyvän aikaa, on opittavaa vielä paljon. Uskon, että omat näkemykseni ja kykyni tulevat CTA:n matkassa ottamaan aimo harppauksia eteenpäin.

Oma tapani tehdä myyntiä on asiakaslähtöinen. Haluan myydä asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia palveluita. Pitkien kumppanuussuhteiden rakentaminen on työni tavoite. Usein se tarkoittaa nykyisten toimintamallien haastamista, mutta vahvat kumppanuudet syntyvät rehellisyydestä ja molemminpuolisesta kehittämisestä. 

Suurimman osan ajastani työn ulkopuolella saa perhe. Välillä on toki otettava aikaa myös omille harrastuksille, joista mainittakoon voimaharjoittelu, veneily ja kalastus. Onnekseni CTA:n väestä löytyy myös niiden päälle ymmärtäviä.

Toimitusjohtaja Aki Karkulahti:

Omat hartiani ovat jo jonkin aikaa olleet liian kapeat myynnin saralla. Se on aiheuttanut turhaa kiirettä koko toimistolle. On onni ja ilo saada Sami toiseksi vastuunkantajaksi myyntiin. Samalla omaa aikaani vapautuu asiakkuuksien kehittämiseen, asiakkaiden strategiseen markkinoinnin sparraamiseen sekä toimiston johtamiseen ja kehittämiseen.  

Testaa Samin myyntitaidot soittamalla, verkostoitumalla LinkedInissä tai laittamalla sähköpostia.

Sami Lappi
Myyntipäällikkö
0400 219 735
[email protected]
LinkedIn

Tilaa uutiskirje