Secrays ja Call To Action – Palvelut verkkoon helpommin ostettavaan muotoon

Secrays Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva asiantuntijayritys, joka tarjoaa tietoturva- ja tietosuojapalveluita. Toiminnan ytimen muodostaa strateginen riskienhallinta erityisesti EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen näkökulmasta sekä sisäänrakennetun tietoturvan konsultointi. Asiantuntijapalveluita ja kokonaisvaltaisia strategisia ratkaisuja tarjoavan konsulttifirman voi olla hankala myydä palveluitaan, kun tuotteistaminen ei käy niin yksiselitteisesti. Nykypäivänä palveluiden pitää kuitenkin olla ostettavissa verkosta. Tämän vaatimuksen täyttääkseen Secrays hankki digitaalisen markkinoinnin palvelut Call To Actionilta.

Jotta verkko voisi toimia yrityksen myyjänä, pitää perustusten olla kunnossa. Rakensimme Secraysille digitaalisen kivijalan eli uudistimme verkkosivut ja määrittelimme strategian, jolla Secraysin verkkonäkyvyyttä ja löydettävyyttä lähdetään parantamaan. Verkkosivuston sisällöntuotannon toteutamme tuotteistuksen näkökulmasta. Kyse on Secraysin kattavan palvelutarjonnan selkeyttämisestä verkkosivukävijän käyttökokemusta silmällä pitäen.

Potentiaaliset asiakkaat pitää kuitenkin saada sivuille jollakin keinolla. Uudistetun verkkosivun julkaisun jälkeen luonnollinen askel on tavoitella suurempaa asiakaskuntaa verkosta. Uusasiakashankintaa lähdemme rakentamaan määrätietoisesti hakukoneoptimoinnin keinoin ja uusien, asiakkaita aidosti auttavien, sisältöjen tuottamisen avulla.

Tutustu Secrays Oy:n uusiin kotisivuihin.

Tilaa uutiskirje