Seafood Innovations -kilpailulle uudet verkkosivut lisäämään tunnettuutta

Seafood Innovations on kaikille avoin kilpailu, jossa etsitään kalan käyttöä tai tarjontaa edistäviä innovaatiota. Kilpailu on osa Kotimaisen kalan edistämisohjelmaa

Suunnittelimme ja toteutimme kesällä 2022 Pro Kala Ry:n järjestämälle innovaatiokilpailulle uudet kotisivut. Call To Actionin ja Pro Kala Ry:n välinen yhteistyö on saanut alkunsa Pro Kalan omien kotisivujen uudistamisen kautta. Call To Action erottui jo tällöin edukseen.

–Jo tarjousvaiheessa meillä syntyi käsitys, että Call To Actionilla ymmärrettiin tarpeemme, projektimme laajuus ja tavoitteet, kehuu Pro Kala Ry:n toiminnanjohtaja Katriina Partanen.

Yhteistyön hedelmänä toimiva lopputulos ja tyytyväiset käyttäjät

Hyvin toiminut yhteistyö sai Pro Kalan kääntymään Call To Actionin puoleen myös uuden hankkeen myötä. Erityisesti viikottaiseen yhteydenpitoon oltiin tyytyväisiä.

– Check-upit pitivät meidät ajan tasalla projektin etenemisestä. Toisinaan kuitattiin todella lyhyesti, että kaikki hyvin ja edetään suunnitelman mukaan. Jos tarvetta oli, käytiin läpi täsmennyksiä projektiin.

Verkkosivut ovat jo vakuuttaneet käyttäjät ja erityisesti hyvää palautetta saadaan sivujen ulkoasusta ja toimivuudesta.

Tarvitsetko yrityksellesi uudet kotisivut, tai haluatko lisää kauppaa verkkosivujesi kautta? Soita Call To Actionin myyntijohtaja Sami Lapille. Sami osaa ehdottaa parasta ratkaisua ja antaa selkeän tarjouksen.

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Varaa tapaaminen Samin kanssa täältä.