CTA toteuttaa WordPress-pohjaiset kotisivut, joita kehtaa näytellä

Toukokuun lopussa 20 vuotta täyttänyt WordPress (WP) on maailman yleisin sisällönhallintajärjestelmä, ja se on käytössä yli kolmanneksella kaikista maailman verkkosivustoista. Koska WP on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, voi sitä kehittää kuka tahansa, eikä se ole kenenkään omistama. 

WP:n kaltaisella julkaisujärjestelmällä hallitaan verkkosivujen sisältöjä; se muodostaa siis perustan yrityksen ja sen sidosryhmien verkossa tapahtuvalle vuorovaikutukselle. Edelleen – kaksikymmentä vuotta myöhemmin – WordPressin voima on monipuolisuudessa. Se on mukautettavissa moniin eri tarpeisiin ja tarkoituksiin, ja saatavilla on lukematon määrä erilaisia lisäosia ja teemoja. 

Oletko harkinnut yrityksellesi uusia verkkosivuja tai vanhan sivuston päivittämistä? Nyt kannattaa ottaa palli alle – kerromme, miksi WordPress on loistava valinta!

Kotisivuja hankittaessa WordPress säästää aikaa ja rahaa

WordPressilla toteutetuissa kotisivuissa on liiketoiminnan kannalta kaksi lyömätöntä etua.

  1. Kaikkea ei tarvitse tehdä alusta lähtien itse
    Valmiita lisäosia hyödyntämällä eri toiminnallisuuksien liittäminen sivustoon käy vaivatta. Toiminnallisuuksien kehittäminen itse on kallista ja vie pitkään. WordPressin kanssa kaikki nämä kulut on jo hoidettu. Esimerkiksi verkkokaupan kohdalla säästöä voi kertyä laajuudesta riippuen kymmeniä tai jopa satoja tuhansia euroja.
  2. Sivuston kehitystä ja muokkauksia voi tehdä kuka vain
    WordPressillä toteutetun sivuston jatkokehitys ei ole sidottu toteutuksesta vastanneeseen tahoon. WordPressin suosio takaa, että sivustoosi liittyvissä kysymyksissä löydät aina osaajan avuksesi.

WordPress-sivustoa voit myös päivittää itse. Helppo käytettävyys on ollut ensisijainen WP:n kehitystä ohjaava tekijä, ja sen toimintaperiaatteet ovat siksi loogiset ja käyttö suoraviivaista. WordPressin käyttö on helppo oppia – sisällön lisääminen ja muokkaaminen kotisivuille käy aloittelijaltakin perehdytyksen jälkeen, eikä erityisosaamista vaadita. Sivuston päivittäminen onnistuu ilman välikäsiä ja tästä koituvia kuluja.

Asiantuntemuksella ilmainen WordPress mukautuu tarpeisiisi 

Vaikka WordPress itsessään on ilmainen, on osa sen lisäosista ja teemoista maksullisia. WP:n optimoiminen liiketoimintaasi palvelevaksi kokonaisuudeksi vaatii näkemystä, kokemusta ja osaamista. Asiantuntija osaa yksilöllisesti huomioida sivustojen toiminnallisuuksiin vaikuttavat tekijät ja valikoida parhaiten tarpeita palvelevat lisäosat kymmenien tuhansien joukosta.

Lisäosien avulla sivustoa on helppo kehittää laajentamalla ominaisuuksia ja toimintoja. Yleisimmin käytössä olevia lisäosia ovat verkkokauppa ja sen maksu- ja toimitustavat, hakukoneoptimoinnin työkalut (Yoast SEO), sosiaalisen median linkitykset ja upotukset, blogit sekä ilmoittautumis- ja palautelomakkeet.

Millainen on hyvä kotisivukokonaisuus?

Hyvälle kotisivukokonaisuudelle on aina asetettu selkeät myyntiä, markkinointia ja viestintää palvelevat tavoitteet:

Millainen on hyvä kotisivukokonaisuus?

  1. Myynti tai myyntiin johdattaminen – sivusto ohjaa toimimaan halutulla tavalla
  2. Sisäinen rakenne on helppokäyttöinen ja asiasisältö löydettävää
  3. Hakukoneystävällinen ja asiakasta palveleva, mielenkiintoinen sisältö
  4. Ulkoasu ja sanoma ovat linjassa muun markkinointiviestinnän kanssa
  5. Sivurakenne ja sivuston arkkitehtuuri on tarkoituksenmukainen ja käytettävä
  6. Tietoturvallisuus on huomioitu kaikissa valinnoissa

Mielenkiintoinen sivusto elää ja on hyvin hoidettu

Sivustolla vierailevien mielenkiinnon ylläpitämiseksi on sivuston elettävä, ja tästä syystä uutta sisältöä kannattaa tuottaa suunnitelmallisesti esimerkiksi blogien, ajankohtaisten ja uutisten muodossa. Myös yrityksen palvelutarjooman kehitys on syytä näkyä sivustolla.

Koska WordPress kehittyy koko ajan, on sivustoa sekä sen lisäosia ja teemoja päivitettävä. Mitä enemmän muuttuvaa sisältöä sivustolla on, sitä tärkeämpää on keskeytyksettömyys. Hyvin ylläpidetyn sivuston sisältö on myös säännöllisesti varmuuskopioitu – näin torjutaan ja minimoidaan vahingot mahdollisissa ongelmatilanteissa. Hoidettu sivusto tuo mielenrauhaa.

CTA:n asiantuntijat luottavat WordPressiin

CTA:lla on vuosikymmenten kokemus verkkosivujen tekemisestä. Mielestämme WordPress on monipuolisuutensa ja mukautumiskykynsä ansiosta miltei aina paras vaihtoehto toteuttaa sellainen toimiva verkkosivukokonaisuus, jota on helppo kehittää myös julkaisun jälkeen. Asiantuntijamme valitsevat sivustoille hyviksi todetut ja yhteensopivat lisäosat, jotka mukautettuna palvelevat optimoidusti asiakkaan liiketoimintaa verkossa.

Me CTA:lla mietimme markkinointiviestinnän kokonaisuuden, johon lukeutuvat myös WordPressin parhaat ominaisuudet. Näin Google-mainonta, hakukoneoptimointi ja somemainonta yhdistetään kokonaisuudeksi, jonka käyttökokemus jatkuu sivustolta toiselle.

Haluaisitko maistiaisia?

Lue referenssejämme toteuttamistamme kotisivuprojekteista SP Stainless Oy:lle ja Insinööritoimisto Savolaiselle. Täältä pääset tutustumaan lisää toteuttamiimme kotisivuihin.

cta-tyonayte-insinooritoimisto-savolainen

Kun tarvitset toimivan kokonaisuuden, ota yhteyttä myyntijohtajaamme Samiin, joka kertoo mielellään lisää!

Sami Lappi
Myyntijohtaja
0400 219 735
[email protected]

Tilaa uutiskirje